O cauza pe care o sustin: jos cu sanii goi de pe copertele tabloidelor!

Voi fi curand parinte si nu as vrea ca urmasul meu sa fie expus unui atac de imagine care dauneaza cresterii sale normale. Romania nu ia exemplul tuturor tarilor civilizate, care nu expun pe copertele ziarelor trupuri goale, iar revistele cu nuduri sunt puse intr-un loc ferit. Prigoana spune ca ar fi putut reglementa acest lucru prin propunerea lui, ca presa scrisa sa treaca sub incidenta CNA> Nu sunt convins ca ar fi fost o solutie. In orice caz, insa, Oana Roman vine si spune ceea ce pledez si eu de cand fac revista presei la Agentul VIP.
Vom gasi un parlamentar care sa treaca la treaba!

6 comentarii la „O cauza pe care o sustin: jos cu sanii goi de pe copertele tabloidelor!

  1. Desi nu am inca copii (am doar 18 ani) sustin aceasta cauza. Romania se dezbraca prea mult.. e plin, plin, plin de poze cu sani si funduri peste tot. A devenit scarbos si din pacate n-am cum sa le evit, n-am cum sa trec cu ochii inchisi pe langa trabele de ziare. Inteleg ca presa scrisa sa aiba libertate, dar totusi nu credeti ca s-a ajuns mult, mult, mult prea departe?

  2. Sunt intru totul de accord cu aceasta intiativa…una peste alta nu vreau sa o atac pe oana dar stii la ce ma gandeam?daca si-ar fi castigat existenta exclusiv din promovarea ei goala in tabloide si alte reviste de gen nu stiu daca ar mai fi venit la tv sa militeze pentru…e asa un pic ciudatel ca tocmai ea a venit sa propuna asta..o tipa care nu arata ca pentru tabloide…unde mai punem ca multe dintre prietenele ei apar goale in ziare…
    Oricum sustin!

  3. Welcome back! Si eu o sustin, trebuie sa se ia masuri in acest sens, presa noatra a coborat prea jos. Mi-e greata si sila de unele personaje care apar mereu.

  4. In sfarsit imi place cum este imbracata si aranjata,respectiv machiata, Oana Roman . Bv!!! Stilul asta i se potriveste . O pup

  5. Sunt de acord cu acest lucru si cred ca ar trebuie sa existe o instituție gen ca C.N.A-ul care printr-o lege sa amendeze care mai publica fotografii cu fete dezbrăcate.Iar cine vrea sanii goi sa-si cumpere reviste de specialitate si mass-media sa faca bine sa nu mai ridice in al 9lea cer toate vagabondele si foto-modelele inchipuite si alte specimene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *