Lazarus: „Iulia Vantur e un fake!”. De ce?

Pana cand Zeus TV intra in grila de atentie a publicului – de el depinde daca va fi un succes sau nu! -, sa observam doua dintre zicerile lui Luis Lazarus la Agentul VIP.
1. Leo de la Strehaia a fost „mana in mana” cu Bianca Dragusanu in povestea cu Crudu. Adica vrea sa spuna ca de la inceput Leo a cerut-o pe Crudu de la Bianca? Adica Bianca e provider?
2. Vehementa, mult prea vehementa, reactia lui Luis legata de Iulia Vantur, o fata la locul ei, cu charisma pentru TV, pe care, insa, omul a descris-o ca pe o copie palida a Andreei Marin.
„Daca va urmari cineva ce face la acea emisiune langa Banica in comparatie cu Andreea, va vedea ca Vantur e un fake si atat. Intr-o zi, a luat-o gura pe dinainte si a spus ca e la Surprize, banuiesc ca isi aduce aminte lumea de asta… De-aia Mihaela Radulescu si Andreea Marin au fost cele mai bune: pentru ca ele nu semanau cu nimeni! Vantur e un fake.”
Comentarii?

9 comentarii la „Lazarus: „Iulia Vantur e un fake!”. De ce?

  1. chiar are dreptate Lazarus….Vantur e o Marin blonda si-atat. Acum ca-i liber Banica, parca vad ca se va combina cu el:-))(ca si ea a terminat-o cu Moga)

  2. Dle Brancu, de ce nu acceptati o parere decent exprimata? Nu am dreptul sa spun ca Iulia Vantur este intr-adevar un fake? Ati dat liber la comentarii, asa ca, nu inteleg de ce postarea mea anterioara nu exista! Daca as fi spus ca duduia cu pricina este de o inteligenta rara, probabil ati fi dat repede un accept. E o pierdere de vreme sa cotrobai pe un blog al carui moderator nu stie sa accepte pareri civilizate. Si ca sa inchei, probabil va deranjeaza ca majoritatea considera ca Iulia Vantur este o copie nereusita a Andreei Marin. Stiu ca cea din urma este febletea dvs. :)) Ea macar este un om de televiziune demn de tot respectul.

  3. Am observat de anul trecut ca Iulia chiar vorbeste ca Andreea,gesticuleaza ca ea…nu stiu ce sa zic,dar sa copiezi pe cineva de dragul de a fi tinuta intr-o emisiune de Banica mi se pare jenant.Mai jenant decit s-ar culca cu el ptr.glorie,decit sa-i imit nevasta…tre sa faca cu el ce nu face cu nevasta,asta e rolul amantei,nu?Astaarata lipsa de personalitate.

  4. Lazarus e un frustrat..parerea mea..spun asta si pentru ca am fost vecini de bloc..in sensul ca el venea la femeia cu care avea copil(cel de-al doilea)..si eu cred ca iulia vantur l-a refuzat

  5. Lazarus are dreptate in ceea ce o priveste pe Iulia Vantur. Nu aduce nimic original. Are doua-trei replici pe care le repeta. Si asta se vede foarte bine in interviurile televizate. Fata nu are darul vorbirii. Si imi pare rau ca in 5 ani de Dansez, nu a evoluat in niciun fel.

  6. De ce? Sunt acrii strugurii. O fi vrut sa o ia la ZeusTV si l-a refuzat :))

    Iti sugerez sa inviti in emisiune si fosti realizatori sau prezentatori de la A2 : Ciutacu, Cioran, Pescariu (sau cum o cheama acum), Fratila, Sturzu. Ar fi interesant cum vad astazi lucrurile de inceput si de acum, poate au si amintiri haioase poate au si comentarii comparative cu lumea mondena de acum sau poate chiar stiu ei si alti oameni care ar putea fi adevarata lume mondena de azi. Cred ca si Oana Stancu (realitatea TV) a fost pe la voi si parca mai erau si altii la inceput.

    1. Interesanta idee. Da, au fost multi. Unii au mai fost in emisiunea mea chiar de curand: Sturzu, Oreste… Da, Oana a fost, nu chiar de la inceput, dar un an si ceva a avut emisiune la A2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *