EXCLUSIV Confidential: Cand ati plans ultima data, doamna Monica Tatoiu?

Maine seara, ne vedem la Confidential, unde Monica Tatoiu, Catinca Roman si alti invitati vor spune lucruri absolut neasteptate. Va ofer doar o mica parte din dialogul provocat, alaturi de Oana, cu Monica Tatoiu, parte pe care am rezervat-o special pentru voi.
Cand ati plans ultima oara, doamna Tatoiu?
„Am plans acum cateva zile, cand un ziar m-a pus, alaturi de colegul vostru, Mihai Mitoseru, intr-un articol despre oamenii care apar prea des la TV si vorbesc despre toate. Pe mine nu m-ar fi deranjat, dar m-a sunat mama in lacrimi, suparata de articol. Si am plans si eu cu ea. In fine, cred ca articolul era facut special ca sa dea in mine. Am fost, totusi, la mai multe -uri decat Mihai Mitoseru…”
Restul, la Confidential, de la ora 21.

4 comentarii la „EXCLUSIV Confidential: Cand ati plans ultima data, doamna Monica Tatoiu?

 1. adu un dentist la emisiunea ta te rog da unul bun frate sa ne zica si de dinti nu numai de tate as vrea tare mult sa stiu de ce ca sa iti pui un dinte face cat o motocicleta …….???????????????????

 2. Credeam ca D-na Tatoiu a plans cand au taiat pensia soacrei dumneaiei. Nu este rusine, are pensie de urmas de 900 RON, o femeie care nu a muncit nimic, iar mama care a fost invatatoare tot cam de varsta dansei are 700 RON. Cine tb sa planga doamna? Si eu v-am admirat, dar de cand plangeti pensiile nesimtite ale militarilor ma dezgustati. Apropo si eu o ajut pe mama si am avut vechimea integrala si o pensie de 1078 RON

 3. doamna tatoiu mi-a fost simpatica din primul moment.e o femeie deosebit de inteligenta si asta o face deosebit de atractiva.respect.salutari din berlin

 4. Buna ziua :) Mie imi place D-na Tatoiu foarte mult ,dar ciudat este ca la inceput mi-am zis la fel „iar Tatoiu” dar n-o ascultam niciodata :) ….cand am ineceput s-o ascult mi-am dat seama ca-mi palce foarte mult si este o SUPER FEMEIE- recomand celor care vorbesc ‘aiurea’ cand vad un om de mai multe ori sa-si puna intrebarea ca omul ala nu vine singur undeva ci este invitat,iar invitatia nu o face un ‘neica nimeni’ si trebuie sa inecpem sa ne respectam oamenii de la care avem ce invata .Monica Tatoiu este in primul rand o femeie care are scoala vietii si eu am 37 de ani ,suficient timp sa-mi dau seama ca fara acesata scoala degeaba ai aletle .
  Si inca ceva Cristi ,te rog sa-mi spui ca tot caut la voi pe site de Rebeca Walter ,nu mai este in grila si nici informatii ca ar revenii ?:) poti sa ne spui ceva fie si luni in emisiune :)
  Multumesc din suflet
  Multa sanatate poentru toata familia si sa te vedem mereu la treaba ,pentru ca bebelusul meu se uita impreuna cu mine la Agentul Vip :)
  Cu drag Nina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *