In timp ce Moculescu rade, Mariana Moculescu are de dat 90 de milioane de lei la intretinere!

Nu m-am distrat de multa vreme ca aseara, la Agentul VIP, cand Horia Moculescu privea scena de bataie intre Marian Moculescu si fostul sot Marian Niculescu si radea de se prabusise sub birou! Omul e relaxat, pentru ca zilele Marianei Moculescu in casa in care el a adus-o sunt numarate.

Dincolo de acest lucru, retineti ca Mariana Moculescu are 90 de milioane datorie la intretinere pentru jumatatea de locuinta. Administratorul blocului e disperat, ca nu are ce sa-i ia. Pana si casa a pierdut-o, pentru ca nu a achitat ratele la AFI! De altfel, acesta e un noroc pentru Horia Moculescu, intrucat daca Mariana ar fi pierdut casa pentru datoriile la intretinere, jumatatea de apartament intra la licitatie si trebuia sa o cumpere!

Asa, va recapata usor restul de apartament si, pentru Nidia, il va cumpara intr-o buna zi.

Un comentariu la „In timp ce Moculescu rade, Mariana Moculescu are de dat 90 de milioane de lei la intretinere!

  1. Sincer ma bucur tare mult pentru Horia Moculescu si Nidia..in sfarsit scapa de aceasta femeie care are probleme grave de comportament,psihice si nu numai…este o dovada incontestabila a lipsei de bun simt,mahalagioaica,isterica..imi pare rau ca trebuie sa o jignesc dar ce a facut la acces direct e…no comment!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *