Ne vedem la 21.30! Agentul VIP si-a tras trupa!

Da. Luni, 10 ianuarie 2011, debutul unui nou sezon al Agentului VIP. Iar duminica suntem la Confidential, de la ora 21. Pana una alta, din aceasta seara, Agentul VIP si-a tras band. Quality Band.

Uitati-va, ca iese mare show!

5 comentarii la „Ne vedem la 21.30! Agentul VIP si-a tras trupa!

  1. Domnule Brancu,
    Dumnezeu a avut grija de fiecare dintre noi. Pe unii i-a inzestrat cu fizic frumos, pe altii cu mai multi neuroni, pe altii si cu fizic frumos si multi neuroni, … . Ce vina are Adi Minune ca nu este atat de inalt sa poata ajunge sa-si puna cheile pe frigider?! Cum credeti ca v-ati simti dumneavoastra daca Dumnezeu nu ar fi fost atat de darnic si aveati o inaltime de 1,6 m , ereati si urat si prost si Adi Minune arata ca si Cristi Brancu , prezenta la Antena 2 Agentul Vip si … sa vedeti minune , subiect de emisiune Cristi Brancu ? M-a durut f mult cand am auzit cum a-ti vorbit despre un om care nu are nici o vina ca nu a crescut mai inalt. Nu il cunosc, nu ascult muzica lui, m-a deranjat comentariul facut de dvoastra indiferent cine era personajul. Sa multumim lui Dumnezeu pt tot ce ne da si sa fim cat se poate de buni unii cu altii, sa lasam rautatile deoparte, ni se poate intampla si noua si nu ne place .
    Domnule Cristi Brancu, va rog alegeti-va cu atentie subiectele si subiectii.
    Va doresc sa aveti o „coordonanta” in tot ce faceti, sa va mearga cat mai bine in viata si alaturi de frumoasa sotie sa aveti parte numai de fericire.
    Cu toata stima, Maria Toma

  2. La mulți ani domnule Brancu!Arătați mult mai bine acum.Mi-ar place sa cante bandul mai mult si ceva din repertoriu lor propriu.Tot emisiunea mea preferata a ramas agentul V.I.P.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *