DIN SEARA ASTA, DE LA ORA 21.30, LA AGENTUL VIP! Si una tare cu Bote.

Daca va grabeati la intalnirea de fiecare seara cu mine, m-am gandit sa vin eu in intampinarea voastra!

Prin urmare, de azi incolo, ne vedem la 21.30.

Va fi o saptamana in care veti avea ZIUA SI EXCLUSIVITATEA la Antena 2, de la 21.30.

Ca bonus, sa va zic stirea pe care am dat-o azi la Europa FM: Catalin Botezatu e pe cale sa dea lovitura. Va incheia o super-afacere in business-ul de  moda din Italia. In curand, daca toate merg bine, va parafa un contract de productie de 10 milioane de euro pentru cinci ani! Ceea ce, sigur, il face tot mai pretios pentru compatriotii sai. S-ar putea ca omul sa fie nevoit sa stea mai mult prin Italia si noi sa plangem dupa vremurile in care Bote juca tare pe piata mondena. Asa cum am plans si dupa Radulescu, Marin, Mircea Radu, Teo, Calinescu. Azi, toti iesiti din prim-plan, din preabinele unei medii devoratoare a propriilor idoli.

5 comentarii la „DIN SEARA ASTA, DE LA ORA 21.30, LA AGENTUL VIP! Si una tare cu Bote.

  1. Bravo Cristi , te urmaresc in fiecare seara sau a doua zi in reluare , insa te adimir f mult , pe tine si Mihai Morar v-am descoperit intamplator insa ma bucur ca exista oamnei ca voi , iti doresc mult succes si multa liniste alaturi de familia ta , Cu stima Corina

  2. urmaream in trecut emisiunea ta, agentul vip, pe internet pt ca nu sunt in tara.dar de multe luni deja nu mai e posibil adica: fie apare stream not found, fie e pus doar 5 minute..si cel mai des merge cateva minute ,uneori pana la 20 dupa care se opreste.Am incercat sa download dar la fel se opreste.ce as putea sa fac?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *