Anca Pandrea si Iurie Darie au gresit. Regretele sunt tarzii, dar acceptate!

Istoria teatrului si a filmului nu vor sterge carierele lui Iurie Darie si Anca Pandrea, in urma scandalului cu fotografiile pe dezbracatelea. E doar o ratacire de care ne ocupam noi, muritorii. Iurie nu mai e demult la fel ca noi. Muritor adica. Cred ca Anca a luat decizia corecta, de a-l opri pe Iurie sa mai apara pentru o perioada la TV. Ea poate sa tina piept lumii. I-a placut ideea propusa de Fane pentru National, dar sunt absolut convins acum ca nu a stiut de ce in stare fotograful sa faca. Nu credeam ca Fane mai poate pacali pe cineva in asa hal. Astea sunt poante demne de anii ’90! Chestia cu filmele porno a fost scoasa nitel din context, iar alegerea pozelor nu le-a apartinut. Cand au vazut ce tornada s-a iscat, Anca si Iurie au ales sa nu para prostuti si naivi, asa ca au spus: Da, am facut-o, ce probleme aveti?!

Dorinta de a arata cat de tanar esti nu justifica deznodamantul. Asta nu inseamna ca nu vor recidiva,d ar intr-o forma mai blanda. Anca are instinct de conservare!

3 comentarii la „Anca Pandrea si Iurie Darie au gresit. Regretele sunt tarzii, dar acceptate!

 1. DAR CE ARE LUMEA CU IURIE DARIE SI ANCA PANDREA? E TREABA LOR CE FAC IN DORMITOR.SUNT UN CUPLU MODERN FARA INHIBITII.
  NETREBNICI SUNT CEI CARE AU FOTOGRAFIAT SI AU PUBLICAT POZELE.
  SA NU UITAM MOMENTELE ARTISTICE FORMIDABILE OFERITE PUBLICULUI DE CEI DOI MARI ACTORI.NU TREBUIE SA LUAM PESTE PICIOR PE NIMENI. NU AVEM DREPTUL SA DENIGRAM ARTISTII, CI, SA-I PRETUIM LA ADEVARATA VALOARE.
  SUNT MULTI CARE FAC MULT MAI RAU SI SUNT MULT MAI PENIBILI IN DORMITOR, DAR NU S-A GASIT NIMENI SA-I FILMEZE SI SA PUBLICE IMAGINILE.
  ASA CA SE GASESC SA CRITICE, DAR NU AU NICI UN DREPT.
  TOATE CELE BUNE PT CEI DOI MARI ACTORI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *