Razboiul Dolanestilor ajunge la faza sangeroasa

Am reusit sa-l prind pe Dragos Dolanescu in extremis, cu atat mai mult cu cat nu a dorit sa intre intr-un platou de televiziune, desi avocatii i-au recomandat sa nu taca. Nu am nici cel mai mic parti-pris cu vreuna dintre parti, cu diferenta ca Dragos a dorit interviu, iar Iobnut l-a refuzat. Problema lui.
Spun ca razboiul a ajuns la faza sangeroasa, cata vreme circula deja barfe urate, cum ar fi aceea ca Ionut se mai intalneste cu fosta lui sotie, desi a divortat la indemnul regretatului tata, Ion Dolanescu.

2 comentarii la „Razboiul Dolanestilor ajunge la faza sangeroasa

  1. Eu cred ca e razboi doar din partea lui Dragos, am impresia ca doreste numai bani, el mereu a iesit in presa si a acuzat.Asa ceva nu se face.Ionut nu a facut altceva decat sa se apere.E pacat ca s-a ajuns aici iar Ion Dolanescu a plecat prea devreme si nu merita acest scandal.Foarte urat din partea celor care au scris ca Ionut isi da intalniri cu fosta sotie.L-am vazut ieri la Acces Direct-pot sa spun ca are o familie minunata.

  2. sincer,nu am incredere in dragos, se vede ca este interesat doar de bani. prea se da lovit, e un prefacut, eu cred ca ionut are dreptate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *