Corina Chiriac a intrat in razboi cu presa. Si cu Tandarica, dar deocamdata il ignora.

Corina Chiriac a explodat ieri, cand a fost sunata de echipa mea. A vrut la inceput sa se amuze de subiect, dar cand a auzit de istoria cu zidari care nu vazut cum facea ea sex cu Tandarica in balcon, am avut o surpriza: la ora invitatiei in studio, a aparut insotita de avocat. De aici incolo, o tirada extraordinar de dura pe care ati vazut-o. In furia ei, a vrut sa se ridice de pe scaun cand a auzit ca Ovidiu Lipan Tandarica doreste sa intre telefonic in direct. Pe el l-a ignorat si l-a ridiculizat in doua fraze. Pe scurt, nu doreste sa-l mai vada toata viata ei. Ce urmeaza? Sigur vor fi reactii de presa (Tandarica e primul!), plus intalniri la instanta!

5 comentarii la „Corina Chiriac a intrat in razboi cu presa. Si cu Tandarica, dar deocamdata il ignora.

  1. Foarte bine face Corina Chiriac!!! Prea s-a invatat presa la noi ca poate scrie/ spune orice tampenie despre oricine. O lectie dura trantita peste ochi, o plesneala peste fata celor care nu mai fac jurnalism….asta este adevarul, foarte putini fac jurnalism la noi in tara……
    Bravo Corina, nimic nu e exagerat, la asemenea exagerari!!!

  2. E atat de rusinos ce se intampla in ultimele zile…In general e penibil ce se intampla in viata publica si mondena, dar in ultimele zile a depasit orice imaginatie. Monstri sacri ai tineretilor noastre, oameni cu real talent si care si-au castigat locul cu multa munca si daruire…acum se prostitueaza moral ireversibil, bullversandu-ne si intristandu-ne,lasandu-ne un gust amar. De ce oare?
    Doar ca sa arate ca dragusencele si sanziencele si altele ca astea nu-s un accident monden nefericit? Sa ne demonstreze ca noi ca moralitate suntem compromisi din cele mai vechi timpuri si ca strigatele de azi de ajutor sunt doar niste jalnice accese de ipocrizie?
    Scuza-ma, poate m-am exprimat dur, dar e dureros, mai ales cand privesti din afara toata aceasta imagine….e si mai greu de digerat.

  3. pai asta e barbat sa zica cu cine a facut sex si cu cine nu…astea sunt lucruri intime….si daca a facut trebuia s atina pentru el…a fce sex e o rusine sau cum? dar maniera lui de a pune pe tapet toata problema

  4. Nu ma intereseaza subiectul Corina Chiriac ,dar pot sa spun ca este exagerata reactia ei ,mai ales ca toata lumea stia despre aceasta idila. Dar pozele cu Iurie Darie ma deranjeaza si ma doare cel mai mult .Nu vorbesc despre sotia lui pentru ca nu o cunosc in calitate de actrita sau nu cunosc niste realizari deosebite ale acesteia .De multi ani ea nu este decat sotia lui Iurie Darie si atat .Si pentru aceasta calitate primea si premii .Parerea mea este ca s-a folosit de el mereu si m-a durut ingrozitor sa-l vad pe unul dintre frumosii filmului romanesc despuiat la 81 de ani pentru ca il conduce o femeie care nu a stiut sa-i respecte numele si trecutul .Imi este drag Iurie si ma doare pana la lacrimi ,ca a stat langa o femeie ,despre care eu spun ca l-a sufocat .Uitati-va la el si vedeti cat este de pierdut si de revasit ,dincolo de frazale ce le spune .Nici macar nu se potrivesc .I-am admirat mereu eleganta si rafinamentul .Parea un lord ratacit printre noi si langa el actrita devenita sotie arata mai degraba precum o precupeata cu parul mereu meingrijit si cu o fata atinsa de consumul excesiv de alcool .Nu stiu cum va trai mai departe Iurie Darie ,dar eu ii spun Ancai Pandrea ca nu stiu ca Elisabeth Taylor sau Bardot sau Delon sau alte glorii sa se fi dezbracat la batranete .

  5. Cred ca astia de la National vor sa-si faca publicitatea, numai aberatii scriu. In sfarsit si-au gasit si ei nasul, prea ii critica pe toti. Pe mine m-au socat pozele cu Iurie Darie si Anca Pandrea.Ce scarbos, la varsta lor sa faci asemenea poze…penibil,jenant,dezgustator.Ii apreciam mult pana sa vad pozele , si-au pierdut bunul simt.Nu stiu ce au vrut sa demonstreze, m-au dezamagit…pacat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *