Columbeanu si Capatos se intalnesc la tribunal?

Am vorbit astazi cu Ion Columbeanu, tatal lui Irinel si eminenta cenusie a succesului financiar pe care l-a avut in trecut sotul Monicai. Venerabilul era suparat pentru tot circul creat de cele doua blonde care l-au filmat pe Irinel in jacuzzi, in timp ce feciorul le controla la lucrurile moi.

Declaratia lui este limpede: “Conform legislatiei in vigoare, este interzis sa filmezi in spatiul privat al unei persoane, fara acordul acesteia. Prin urmare, ne vom adresa instantei, pentru a le da in judecata pe cele doua femei care au filmat, dar si pe Antena 1 si Dan Cazpatos, pentru difuzarea acelui film, fara acordul lui Irinel. Voi reveni cui informatii, dupa ce vom depune actiunea legala.”

Dan Capatos e insa linistit. Din punctul lui de vedere, nu poate avea nicio problema la tribunal, intrucat el a preluat imaginile din zona de spatiu public, adica de pe site-ul cancan.ro. In clipa punerii pe site, Antena 1 iese de sub incidenta acuzatiilor.

Doua intrebari: 1. In acest caz, proprietarii site-ului care au publicat filmul vor fi tinta procesului?

2. Daca Antena 1 si Dan Capatos scapa, pe motiv ca doar au colportat un subiect si nu l-au “produs”, singurele care vor duce procesul in mod clar sunt cele care au filmat?

 Adica cele doua panarame blonde. Nasol moment: una dintre ele vroia bani de silicoane, acum trebuie sa-i dea pe avocati.

3 comentarii la “Columbeanu si Capatos se intalnesc la tribunal?

  1. Buna Cristi!Nu pot sa nu incep cu felicitarile pt emisiunea de aseara in care protagonistul a fost Mugur(clf,diet coke,etc:)))super tare !Legat de subiectul Iri-panarame ,ce pot sa zic… ca ele e plina tara si Iri ar trebui sa stie ce le poate capul astora inainte sa le bage in pat.Le-am urmarit la tv de curiozitate si mi se par josnice rau de tot.Cum este posibil sa dai un asa filmulet ziaristilor?Dar tu ca femeie nu ai demnitate,rusine,respect pt persoana ta?Oricum Irinel Columbeanu e unul si ele ca el nu vor fi niciodata asa ca foarte bine ar face daca la-ar da in judecata sa la sature naiba de bani si p..a!Daca toate fetele tinere ar face ca ele unde am ajunge?…TOP 10 CURVE MONDIALE!Rusinos pt ele ca el na e barbat,azi cu doua maine poate il vedem cu trei si tot asa.Respect pt tot ceea ce faci!Te pup si pe tine si pe Oana bineinteles!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *