Maria Dragomiroiu: De ce nu mai avea Madalina Manole nicio sansa?

Imi incalc cu buna stiinta promisiunea de a mai vorbi despre Madalina Manole aici, pentru ca Maria Dragomiroiu a spus ceva foarte interesant aseara, la Agentul VIP.

Stand la capataiul Madalinei, la priveghi, artista l-a intrebat pe Puiu: „Ce s-a intamplat? De ce a ajuns Madalina aici?”

Iar sotul a raspuns: „Madalina nu mai avea nicio sansa.”

Nu intreb decat atat: de ce?

3 comentarii la „Maria Dragomiroiu: De ce nu mai avea Madalina Manole nicio sansa?

  1. sa ii fie rusine la maria draga olteanu sa vb asa nu se vede pe ia prima data vb de alti sa ii fie rusine ca vb de florin asa nu stiu care pute mai tare dintre ei 2

  2. Cam tarziu comentariul meu…De ce nu mai avea nicio sansa? Pentru ca NU A VRUT EL!!! Analizez inregistrari video si poze cu Madalina…Ati observat cat de schimbata era de la inceputul acestui an? Ati observat ce ochi tristi si ce privire speriata si, in acelasi timp, dezamagita, avea? De ce oare? Povesti despre viata profesionala, pentru ca era invitata la fel de fel de emisiuni, fanii o asteptau in concerte! Vorbiti despre Madalina Manole, domnule Brancu, ori de cate ori aveti ocazia, dar vorbiti asa cum merita ea! Vorbiti despre omul minunat si artistul extraordinar, unic, Madalina Manole!

  3. Ca sute de mii de romani astept si eu cu sufletul la gura o explicatie pentru plecarea atat de tragica a minunatei Madalina.

    Ciudat cum bioterapeutul Tiberiu Molnar a facut o afirmatie la fel de absurda ca si Petru, in Adevarul: „Mădălina Manole nu cred că putea fi salvată”.

    Mi se pare foarte important ca in toate aceste discutii sa apara psihologi, care sa spuna clar oamenilor ca astfel de probleme se rezolva cu tratamente medicale, nu sa stam cu mainele incrucisate, asteptand sfarsitul implacabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *