Sora lui Brigitte Sfat are si ea un trecut sportiv…

Dar nu, ea nu a lucrat la fileu cum o face astazi sora ei – mult mai experimentata chiar si in fileuri orizontale, de fier, la vorbitor -, ci a avut o perioada amoroasa interesanta cu Gabi Balint. Fata corespunde pentru profilul lui Gabi: blonda, sexoasa, dornica de viata. Asa cum a facut si la Sevilla, Gabi a inscris si in poarta Cristinei Szeifert. Sa fie primit.

6 comentarii la „Sora lui Brigitte Sfat are si ea un trecut sportiv…

 1. Domnule Brancu cu tot respectul pe care vi-l port dar nu cred ca este corect ceea ce a-ti scris mai sus despre mine. In primul rand ca nu sunt o pitiponca de pe dambovita care singurul lor scop in viata este sa gaseasca un barbat cu bani si sa fie intretinute. Pentru cultura dumneavoasta generala sunt independenta financiar de la varsta de 19 ani, niciodata nu am acceptat sa fiu intretinuta de un barbat si nici nu se va intampla vreodata. Faptul ca am avut o relatie de cateva luni cu Gabi Balint asta nu inseamna ca am vrut sa ma afirm datorita numelui lui, puteti verifaca pentru nu s-a aflat informatia in presa decat dupa foarte mult timp dupa ce noi nu mai eram impreuna si in nici un caz de la noi(stiti cum este cu prietenii bine intentionati), iar daca a marcat in „poarta” mea sau nu este ceva intim ce nu priveste pe nimeni. Eu zic ce cel mai bine ar fi sa va ocupati si sa scrieti despre adevaratele VEDETETE consacrate al Romaniei in adevaratul sens al cuvantului si ceea ce au facut ele pentru a ne face mandri ca suntem romani oriunde in lume. Eu una sunt doar o fata normala care a muncit din greu pentru a avea ceea ce am astazi, dupa atatia ani de munca am tot cea ce imi doresc, iar ceea ce nu vreau este sa apar in tabloidele din romania care numai „tabloide” nu sunt tinand cont despre ceea ce scriu si personajele care apar pe prima pagina, in fine……..daca vreodata vreti sa clarificati ceva in legatura cu mine in caz ca vreti sa mai scrieti ceva genul de mai sus ceea ce nu imi doresc pentu ca nu imi place „publicitatea” de acest fel, imi puteti trimite intrebarile pe adresa mea de maill szeifertcristina@yahoo.com si o sa va raspund cu cea mai mare sinceritate la orice intrebare, asta ca sa nu mai existe articole de genul de mai sus

  Cu stima si respect – Cristina Szeifert

  1. Domnisoara Cristina,

   Ati citit mult prea mult printre randuri, in acest post legat de dumneavoastra. Nu am informatii care v-ar califica drept pitipoanca, iar a fi dornic de viata nu e o rusine pe lumea asta. Daca ati fi vrut sa va afirmati pe spatele lui Gabi, ati fi procedat ca Raluca Petrica, actualmente mama, stiuta din prima ca e iubita lui Gabi, pentru ca a avut grija sa se afle. Faptul ca ati avut o relatie cu Gabi e de interes pentru ca EL e o vedeta. Recunosc, termenul cu „poarta” e licentios, dar nu va descalifica in vreun fel. Si lumea doreste sa afle ce se intampla in viata celebirtatilor. Altfel, nu m-as fi gandit sa scriu despre dvs. Va cred pe cuvant ca ati facut banii de una singura.
   Mai pe scurt, nu va inflamati, ca nu m-am gandit sa fac cine-stie-ce lucruri despre dvs. Am sa va dau mail, daca va fi nevoie.
   Toate bune.

 2. Legat de acest subiect am o singura nelamurire…Il apreciez si respect pe dl. Ilie Nastase pentru tot ceea ce a facut el ca om si ca sportiv, dar e oare imperios necesar sa o respectam si pe Brigitte si pe surioara ei, doar pentru faptul ca la un moment dat un domn respectabil are o relatie cu una dintre ele?Mai e oare necesar sa avem grija de reputatia pe care ne-o cream sau un „Ilie Nastase ” ne poate sterge trecutul cu buretele si le poate impune celor din jur sa ne respecte?

 3. brancu si duban cei mai tari actori de pana acum sunt un mare fan si va iubesc mult o sa va trminit i eu bancuri

 4. O blonda suna la gara. Raspunde operatorul:
  – Buna ziua, cu ce va putem ajuta?
  Blonda:
  – Nu va suparati, dar cat timp face trenul de la Bucuresti la Constanta?
  Operatorul:
  – O secunda…
  Blonda:
  – Bine, multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *