Despre Laura Andresan, cu sinceritate!

Chiar o apreciez pe Laura Andresan. Spre deosebire de asa-zisele modele ale lumii mondene, in fapt curve sub acoperire, macar Laura recunoaste. Da, fratilor, a fost!

Sinceritatea ei a nascut si o alta repriza de sinceritate a lui Silviu Biris si a mea, in Agentul de vineri. Si iata cu ce s-a hranit Libertatea si Click! in week-end!

Acum, ca toate parasutele mascate ma injura pe forumuri, nu pot decat sa fiu trist pentru ele, cata vreme criza le tot scade tariful. Din boschet v-ati nascut, in boschet sa va intoarceti!

4 comentarii la „Despre Laura Andresan, cu sinceritate!

  1. Da, ai dreptate. Cel putin ea e sincera si recunoaste. Dar poate Laura nu ajunge nici la degetul mic la mai marile dame „respectate”.

  2. Laura Andresan,chiar o femeie foarte destepta si open mind dincolo de meseria si pasiunea ei,multe femeii ar trebui sa invete de la ea si n-ar mai fi parasite si batute etc.M-a inervat cand l-a bagat in rahat pe Mutu in scandalul ala sexual cu cativa ani in urma dar pe urma am inceput s-o admir.Ca restul asa zisele pitipoace,si vedete si canterete închipuite care pozeaza in a 2-a maica Terezza sunt demn de dispret…

  3. Pe mine au inceput sa ma amuze aceste comentarii rautacioase la adresa ta si a Oanei.De unii chiar mi-e mila, alta treaba nu au saracii,va poarta voua de grija, cred ca nici nu pot dormi noaptea, au in cap tot felul de scenarii.Un lucru e clar-suntem un popor foarte inventiv.Si am observat ca sunt cam aceiasi frustrati care isi dau cu parerea iar comentariile sunt si ele cam aceleasi. Oricum, sunt destui oameni in tara asta care va iubesc si va apreciaza, printre care se afla si mari artisti, spre frustrarea acestor mici comentatori.

  4. Seara buna!
    Sincer nu ma omor dupa dumneavoastra pentru ca uneori mi se pare ca jucati un pic de teatru(da asta e televiuziunea la noi),acum imi pareti un pic c-am „comercial”…Bv dumneavoastra ca aveti raiting ptr asta,ptr emisiunile cu adevarat educative si ptr unele emisiuni la care rad din toata inima;).
    Acum sa vb despre Laura Andresan:o femeie desteapta care m-a surprins prin inteligenta dansei atunci cand a aparut la o anumita emisiune si atunci ca si acum de altfel apareau personaje care nu aveau de spus nimic,poate acum apar mai multe fete noi prin scandaluri.Dansa a preferat sa faca ceea ce-i place fara sa se ascunda…asa ca respectul meu ca nu e o falsa!
    Succes in continuare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *