I am back! Sa inceapa noutatile!

Doamnelor si domnilor, suntem din nou acasa!

Adica aici, cu voi!

Ca sa nu ma prezint cu mana goala in fata voastra, va ofer cateva informatii importante si foarte noi.

1. Avem cateva imagini mortale din vacanta, dar pentru ele, va rog sa reveniti. Mai precis, maine.

2. DE LUNI, revenim in DIRECT la Agentul VIP!!! Ora de difuzare, de acum inainte, este ora 22.30!

3. Confidential va fi cu voi duminica viitoare, intr-o editie care va dura trei ore!

Revenim!

6 comentarii la „I am back! Sa inceapa noutatile!

 1. Cristi esti de nota 10+ si singurul „cu miros fin ” .Acest domn Puiu a pacalit pe toata lumea cu matamiile rasucite in mana dar pe tin …nu prea .Bravo pt corectitudine, pe restul cred ca ia mituit altfel noi fanii Madalinei nu putem sa intelegem

 2. SAKINEH MOHAMMADI ASHTIANI, mamă a doi copii, a fost condamnată la moarte prin lapidare, însă protestele internaționale au determinat autoritățile de la Teheran să suspende execuția pentru „revizuirea cazului”. 
Președintele brazilian LUIZ INACIO LULA da SILVA i-a cerut omologului său de la Teheran, Mahmoud Ahmadinejad, să-i permită femeii din Iran să accepte o ofertă de azil în Brazilia. 
Grupul de monitorizare a drepturilor omului AMNESTY INTERNAȚIONAL a declarat că femeia a fost condamnată în 2006, deoarece a avut o relație „ilicită” cu doi bărbați, primind déjà 99 de lovituri de bici ca pedeapsă. Grupul afirmă că în ciuda acestui fapt, SAKINEH MOHAMMADI ASHTIANI A a fost condamnată din nou pentru același caz, de data aceasta fiind învinuită de „adulter în timpul căsătoriei”, pe care femeia îl neagă. A doua oară ea a fost condamnată la moarte prin lapidare.
  
SOLIDARITATEA este bagheta magică care poate sfărâma zidurile și anula tirania. Și-a dovedit eficiența pe parcursul timpului și, tocmai de aceea, trebuie să ne manifestăm pentru salvarea lui SAKINEH MOHAMMADI ASHTIANI, dar și pentru abolirea acestui act barbar și odios care este lapidarea.
  
Femeile din România au suportat jugul infernal al imposibilității de a alege prin transormarea lor în perioada comunistă în mașini de reproducere. Tocmai pentru că știm trebuie să reacționăm. Femeile din altă parte a globului au urgentă nevoie de susținere pentru a se elibera din sclavia sexuală la care le supune societatea. Și România poate face demersuri pentru a acorda azil acestei femei, și noi, românii, putem ieși în stradă pentru drepturile acestei femei, și noi, românii, putem iniția peti ții, și noi, românii, putem reacționa pentru că indiferența duce la menținerea atrocităților. 
Putem abandona văicăreala noastră zilnică pentru a ne manifesta ca și cetățeni europeni, putem determina factorul politic să ne reprezinte și să ne manifestăm pe plan internațional ca o națiune europeană care apără drepturile și libertățile omului. Putem în sfârșit să testăm dacă am scăpat de mentalitatea comunistă (nu mă bag, nu-i treaba mea) și să milităm pașnic și perseverent pentru dreptul de a alege ce face cu viața ei al fiecărei femei.
  Este nevoie de inițiative la care să poată adera cât mai mulți cetățeni. Vă rog, vă impulsionez și vă sprijin să facem tot ce este omenește posibil pentru SAKINEH MOHAMMADI ASHTIANI.

 3. Welcome!!! Abia astept sa va urmaresc emisiunile.Chiar nu aveam ce sa urmaresc seara cand ajungeam si eu mai devreme acasa.Succes in noul sezon!!!

  1. Noua grila a Antenei 2 are multe surprize. In plus, stiti ca fratele Victor Ciutacu, care combatea inaintea mea, si-a facut alte planuri. Productia care va fi in grila inaintea mea are nevoie de un spatiu mai mare, cred. Pe mine nu ma deranjeaza ca e 22 sau 22.30.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *