Mai puteti privi Corabia Nebunilor?

Am alerga ceva in vacanta care inca nu s-a terminat. Veti vedea in curand. Pana pe 30 august, cand vom reveni la Agentul VIP cu editii in direct, am cateva lucruri sa va povestesc. Sa incepem insa cu o pauza… de gandire.

Uitati-va cu atentie in jur, dragi prieteni! Atat de mult ne-am ocupat de lucruri fara sens in aceasta tara, incat totul se naruie, putin cate putin. Spitalele ard, copiii mor in pragul nasterii, casele se prabusesc sub ape, jafurile bat la usa, in timp ce majoritatea priveste aproape absenta, primindu-si drogul monden. Eu sunt printre cei care am suflat cu putere in panzele acestei Corabii a vedetelor, care e cotropita tot mai mult de pirati mediocri, agresivi, analfabeti, unii bogati, cei mai multi ingrozitori.

Regret.

P. S.: Chiar si Erasure, din 1988 incoace, e de acord cu mine.

2 comentarii la „Mai puteti privi Corabia Nebunilor?

  1. Buna seara si bine v-am regasit.Sunt Bogdan din Braila.Doi medici ginecologi unul din Franta si unul din Anglia.Cel din Franta zice:”bai ieri a venit la mine la cabinet una cu un clitoris ca un pepene”.Cel din Anglia zice:”imposibil.nu are cum fiindca daca-l avea cat un pepene nici nu mai putea sa mearga”.Cel din Franta zice:”voi englezii numai la marime va ganditi.eu ma refeream la gust”.

  2. Un barbat se intoarce acasa si gaseste nevasta cu un tigan in pat,bine draga dar cu asta ai gasit sa ma inseli? pai a venit la usa si a zis sa-i dau ceva ce nu mai foloseste domnul si i-am dat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *