Timp nu mai avem pentru a trai. Timp.

Marturisesc ca m-a invins oboseala. Dupa un sezon de sapte luni, saptamana trecuta mi-am facut treburile pe care le presupun contractele pe care le am la TV, radio sau Confidential Media, dar nu am avut energie mentala penntru a face mai mult. Inclusiv acest blog. M-am gandit sa va fac un cadou de week-end. E una dintre piesele cele mai tari, dupa mine. Lumea nu s-a schimbat de 23 de ani, de cand Prince a scris piesa asta. E la fel de murdara, de grea, de ciudata, de infecta, de frumoasa, de ucigatoare.
Timp nu mai avem. Timp.

4 comentarii la „Timp nu mai avem pentru a trai. Timp.

  1. Mda…cam asa e si la 21 de ani cand cu greu iti gasesti de munca… Apropo…e vreun loc liber pe la revista ta? Macar secretara la o revista sa ajung daca tot urmez facultatea de jurnalism..chiar daca stiu mai multe…probabil nu am destule „cunostinte”

  2. Ce bine ar fi daca am putea sa oprim timpul in loc din cand in cand; eu nu vreau sa imbatranesc :(( ma sperie acest gand. In aceste vremuri grele, timpul este f pretios si trebuie consumat cu cap, „time is money”. Si acum sa-ti fac o „confidenta”, aseara am visat ca tu si Oana veti avea un baietel. Astept proba contrarie sa vad daca o sa pot concura sau nu cu Carmen Harra :) :) de obicei, ce visez se cam intampla fie ca-mi place sau nu ;)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *