Adrian Paunescu: renasterea titanului

In plin potop bucurestean de necazuri, viituri si nori incarcati, am avut bucuria sa primesc un telefon la ceas de amiaza. Scria pe ecran Adrian Paunescu. Sper sa fie o stire buna… Vocea unica are seninatatea pe care o cunosc. „Domnule Brancu, pot sa onorez propunerea dvs. Va pot primi acasa.” Cine ar fi ratat exclusivitatea revenirii publice a titanului?

A durat doar o jumatate de ora ca sa ne punem pe drum catre locuinta umbroasa, boiereasca a poetului, din centrul Capitalei. E universul privat al unui om pentru care cartea este viata. Mobila simpla si valoroasa abia poate fi ghicita sub maldare de carti, ziare, foi, idei, sperante, planuri, sentimente.
Il gasesc pe maestru, pe un fotoliu, mangaiat de grija doctorului Viorel Mihai. „Am o inima mare… Ce-ar fi fost daca aveam una de porumbel?”
Restul istoriei, poate, intr-un alt post si in secventele unei intalniri istorice. Adrian Paunescu s-a intors din prapastie! Retineti doar vorbele medicului: „A fost intr-o stare critica, acum isi revine, daca se odihneste mai mult si se ingrijeste.”

Adrian Paunescu isi traieste postumitatea. Si o savureaza.

9 comentarii la „Adrian Paunescu: renasterea titanului

  1. Mare scoala! Poate este o „exclusivitate”, poate ca emisiunea a avt rating, dar eu am schimbat canalul, desi te urmaresc…destul de mult. Este un penibil, gretos, care a cersit mila natiunii prin scrisoarea aia deschisa, suna pe la emisiuni, cu vocea stinsa, bleah! daca e bolnav, are toata compatimirea mea. Dar decenta?

  2. Domnule Brancu, v-as ramane recunoscatoare daca ma puteti ajuta cu o adresa sau un site de pe care sa aflu mai multe despre produsele cosmetice pe care le distribuie sotia dumneavoastra. Ma intereseaza, in mod special crema impotriva cuperozei.Va multumesc mult.

  3. Felicitari! Pt tot ceea ce inseamna uman, firesc, frumos, devotat, bun si dragastos! Domnule Adrian , multa sanatate si multe ganduri bune din departari, iar tie Cristi… succes si multa intelepciune! Cu Drag si respect Gabriela , America.

  4. Dupa ce nevasta-sa a omorat 3 oameni cu masina si nu a facut nici macar o zi de puscarie, uite cine analizeaza cum si de ce merg lucrurile anormal in tara asta…
    Si ca sa mai iesim un pic la rampa ne mai dam lovit, mai scriem o poezie, mai jelim soarta tarii, mai murim, mai inviem si ce o mai fi nevoie, ca parca nu prea eram bagat in seama in ultima vreme, nu?

  5. Brancu??????? De ce nu mai vn Adriana bahmuteanu la tn in emisiune???? Aseara am vz la capatos,azi la fraierul de de mamarutza…la tn dc nu mai vn???? eu stiam ca voi doi va intelegeati bn si va lega o prietenie de ani buni. de la acea emisiune cu vibratoarele s-a km racit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *