5 comentarii la „SPLENDID SPUS, MUGURE!

  1. Frumos spus si foarte adevarat.Tara este si cum ne-o facem noi.Poate ar trebui ca fiecare sa se gandeasca la ce poate face el pentru tara inainte sa astepte ceva de la „unul pe cal alb”

  2. intotdeauna am avut o parere buna depre mugur.are un fel de a spune lucrurile astea…te face sa reactionezi,cel putin asa simt eu.daca ar fi oameni cu mai multa judecata ca trebuie sa recunoastem ca nu sunt multi instruiti de ivatamant,nu prea au carte,am fi mai altfel si la intersectii inainte sa se ia la bataie s-ar gandi mai bine sa ii ia pe cei care nu le fac bine nu de pe o zi pe alta; toata lumea da vina pe ploaie.traim intr-o tara dezinteresata.eu asa simt. bravo pentru ca ne da tuturor un impuls si asa poate o sa reusim sa fim mai uniti.

  3. Nu am crezut pana aseara ca Mugur poate fi atat de serios…A fost extraordinar,daca si politicineii ar gandi ca el…ar fi bine, dar deja vrem prea multe…Bv Mugure!!!

  4. Am vazut aseara emisiunea… Exceptionala pledoarie, excelent discurs Mugure, m-ai impresionat pana la lacrimi!!!
    Ai dreptate (din pacate)… Mesajul este unul simplu:trebuie sa ne unim ptr ca impreuna sa facem ceva in tara asta…
    Sunt tanara, am 30 de ani si ma intreb si eu ca toata lumea: CE SE INTAMPLA IN TARA ASTA SI PANA CAND SA CONTINUAM ASA?!
    Oana din Craiova

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *