Un comentariu la „Poanta zilei: domnu’ Boc, pensionarele nu te mai vor nici la pat!!

 1. mie imi place oana. sincer. e fata desteapta. are un singur minus evident. sau plus. depinde. pare ca are o parere f buna despre ea. ceea ce nu e rau. insa, uneori, am impresia ca pica in penibil. incepand de la cum se imbraca si continuand cu celelalte declaratii ale ei. cred ca voi, oamenii destepti din media o pretuiti pe oana pt ca nu e fata proasta, ca e altruista – cred asta, prietena buna, parolista si celelalte.
  dar, devine un pic penibila zic eu, cand trece peste faptul ca poate, desi nu apar la tv, sunt mii de fete destepte, dragute, cu mai multa trecere pe la sexul tare, care nu fac parada de calitatile lor. nu stiu daca e bine sau e rau. poate oana a invatat o lectie. sa incerce singura sa se promoveze. ceea ce nu e rau.
  dar, iarasi dar, nu e un pic cam mult sa vb continuu despre tine ?
  pt ca am observat ca ei ii place asta. sa vb despre ea. recunosc, si mie-mi place, cui nu-i place ?, dar uneori pun frana.
  iarasi dar, deci, daar, traiesc si eu in lumea asta nebuna si am prietene si prieteni, si cunostinte, care se lauda si spun lucruri minunate despre ei – adevarate ! si cu toate astea ma obosesc. pt ca eu vad toate lucrurile pe care mi le spun ei, dar n-am timp sa le spun eu cat sunt de buni, pt ca ei totdeauna mi-o iau inainte. si atunci persoanele de care vorbesc devin previzibile. si nu mai sunt curioasa.
  cred ca oana e o persoana speciala, care nu si-a gasit echilibrul in viata asta. pana acum.
  inca ceva, la toate comment-urile, raspunde cristi sau altcineva ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *