Serghei despre Siscanu & Madalin, in culisele emisiunii Confidential

Duminica, serbam doi ani de activitate pentru emisiunea Confidential. Intamplarea a facut sa filmam miercuri dimineata, dupa ce marti fusese invitata Cristina Siscanu, exclusiv la Agentul VIP. Am priceput acum modul in care functioneaza Serghei: are tot soiul de „prieteni” care ii toarna smoala in ureche. Mai pe romaneste, distorsioneaza declaratiile celor cu care are el vreun meci. El se aprinde si, gata incendiul!

Caci Serghei mi-a zis. „M-a injurat aia!”. Marilena Chelaru, care vazuse emisiunea, l-a contrazis pe loc. I-am spus doar ca iubita lui Madalin a spus clar ca nu ar trebui sa vorbeasca Serghei de moralitate, moment in care am oprit-o.

Raspunsul privat al lui Serghei a fost urmatorul: „Nu o sa-i mai fac eu atat bine fetei asteia, sa mai vorbesc de ea in public! Articolul din Libertatea de luni in care pomeneam despre ea e o reluare a unei declaratii mai vechi. Daca vrea sa fie vedeta, eu nu o mai ajut, cum am ajutat-o in trecut, caci cand stiu de unde am luat-o si unde am dus-o. N-o sa mai vorbesc si va fi mai bine si pentru ea.” Asadar, emisiunea Dialog la distanta intre fostii prieteni se incheie. Si eu ii pun punct in acest moment.

Restul, vedeti duminica.

2 comentarii la „Serghei despre Siscanu & Madalin, in culisele emisiunii Confidential

  1. Cristi,dar de ce sarbatoriti acum, nu in iulie a fost difuzata prima emisiune Confidential? Oricum LA MULTI ANI si cat mai multe emisiuni frumoase!!! Va urmaresc cu drag, tu si Oana imi sunteti tare dragi si simpatici!!!

  2. cristi…de dc nu mai inregistrati toata emisiunea confidential pe site? de ce doar 5 min? eu obisnuiesc sa mai revad unele emisiuni din arhiva chiar daca le urmaresc si la tv la data difuzarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *