Ura! Bomba Sexy face poc! La cata prostie e in jur, nimic mai normal!

Niste oameni de la presa de scandal s-au hotarat sa-i dea un rost in viata Bombei Sexy. Ca, saraca, s-a cam fasait de la atata stat, asa ca, in plenitudinea fizicului ei apasator, a intrat cu forta intr-un nou scandal cu iz de facatura. Prolifereaza tot soiul de muste asa-zis mondene care se dau ca fac, ca dreg, ca sunt virili, senili, agili, futili, ca nu pot sa zic imbecili. Si totul, pe spatele lui Gigi Becali. Caci daca Dodel, fitilul Bombei, evolua impetuos la Building Vanju Mare si nu la Steaua, nu interesa pe nimeni daca se culca in pat cu Bomba Sexy sau cu un balot de fan.

Asadar, o noua mizerie zoioasa, de genul Cracana s.a. va ocupa mintea, stimat popor.  Bai frate, dar cat de odhniti pot sa fie unii?!

Bine va mai fac astia de la PDL…

Las la final rautatea filmata a lui Mitoseru, pentru ca, sigur, se refera la statura publica a Bombei Sexy, cea fara de care criza ar fi fost mai grea, iar Basescu Fat-frumos.

 

4 comentarii la „Ura! Bomba Sexy face poc! La cata prostie e in jur, nimic mai normal!

  1. Sa o muste si pe ea cineva de san ca sa se dezumfle si sa zboare(ca in bancul d-nei Voica de aseara) :) Asa poate mai scapam si noi de o parasuta si-l lasa si pe Tanase sa-si vada de fotbal ca Gigi a dat ceva bani pe el si trebuie sa-si demonstreze valoarea.Oricum „Dodel” merita ceva mai bun…nu e de el aceasta gonflabila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *