AC/DC la Bucuresti – absolut incredibil!!!!!

Alaturi de alte 60.000 de suflete dornice sa vada de aproape cum palpita viata cu adevarat, am fost duminica seara, in Piata Constitutiei, pentru a vedea live AC/DC.

A fost un sentiment absolut rascolitor. Forta incredibila a unui om care traieste intr-o simbioza perfecta cu chitara sa, Angus Young, mi-a dat o senzatie de supraomenesc. Chitara lui parca taie cu lama, iti da palme, te trezeste si te ameteste. Si doua ore nu s-a oprit, exact precum locomotiva-laitmotiv de pe scena. Si totusi… Cum e posibil ca AC/DC sa se miste si sa cante EXACT ca acum 35 de ani? De unde atata energie interioara?

Brian Johnson, cu fata lui de docher proaspat ridicat de la o bauta, ca sa ciupeasca de fund niste gagici, a degajat in fiece secunda 100% vitalitate, prin gest, voce si miscare, un sentiment de exaltare pozitiva, pe care l-am regasit in viata reala doar in cateva gesturi ale lui Cristi Minculescu (a carui „deschidere”, alaturi de Iris, a fost legitima si, evident, la nivel inalt).

Am vazut multe pe-aici, de la Madonna si Kylie sau Lenny Kravitz, George Michael sau Leonard Cohen si pana la Metallica, Plant, Whitesnake sau Rolling Stones. Dar o asemenea putere IN muzica, va jur, nu am mai auzit.

Revin si cu cateva „mondene”.

P. S.: As multumi lui Marcel Avram si lui D&D Music Entertainment, desi efectiv nu-i cunosc personal, pentru ca a fost o experienta, asa cum doresc oricui. Reper, a fost o intalnire cu viata.

2 comentarii la „AC/DC la Bucuresti – absolut incredibil!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *