ATENTIE! Duminica, un duet minunat! Eva Kiss – Cornelia Rednic!

La inregistrarea emisiunii Confidential, publicul a izbucnit in lacrimi cand a auzit acest duet FANTASTIC. Cornelia spune ca este unul dintre cele mai frumoase momente din viata ei artistica. Eva Kiss este un monument impresionant de bun simt si valoare. Urmariti, va rog, veti simti frisoanele!

Ora 21,  pe 16 mai.

7 comentarii la „ATENTIE! Duminica, un duet minunat! Eva Kiss – Cornelia Rednic!

 1. buna…am vazut emisiunea de dunimica(16 mai)si vreau sa spun ca cele 2 interprete au fost exceptionale….mi-as dori foarte mult sa mai ascult odata duetl respectiv,dar din pacate pe internet nu este postata emiunea intreaga.cum as putea sa reascult melodia???felicitari pentru emisiune….cristina(satu mare)

 2. recunasc ca nu am vazut emisiunea, in schimb am vazut-o pe doamna eva la o alta emisiune si m-am bucurat enorm ca am revazut-o.nu am mai vazut-o de ani si ani. de fapt nu tin minte sa o mai fi vazut de pe vremea cand canta cu florin bogardo (sper sa fi scris corect, si sa nu ma insel in privinta numelui, domnului..)poate dai intr-o seara inregistrarea cu tot momentul, sau poate le inviti si la agent…melodia e superba si nu ma indoiesc ca interpretarea ar fi la aceasi inaltime.da. felicitari.

 3. Cristi,imi place ca pui si inregistrari din emis.bravo!Am cam pierdut multe din pacate,in ultima perioada ,dar am grija sa -te ascult la EFM!
  Le felicit si eu pe Cornelia si Eva Kiss ,adorabile iar melodia e favorita mea de multi ani,frumos!
  bafta multa si salutari Oanei,faceti un cuplu minunat !numai bine ,aveti grija de voi si dragostea voastra!
  va pup!

 4. Credeti ca la anu pe vemea asta o sa mai aveti emisiuni la A2 ?
  Nu de alta ,dar se anunta vremuri interesante acolo sub noua conducere..conducere adevarata nu de paie cum a fost pana acum
  ..s-ar putea sa ramaneti fara obiectul muncii toti talk-show-iistii de pe acolo !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *