Dan Bittman: „Vreau sa fiu Bianca lui Bote!”

Secventa mortala filmata astazi, la Premiile Confidential, pe care o veti vedea la Antena 2 duminica, de la ora 21.

L-am invitat pe Dan Bittman sa ofere premiul la sectiunea Film unui regizor de care este legat sentimental (Sergiu Nicolaescu!), iar Oana nu a ezitat sa-l intrebe, o data aflat in fata camerelor:

„Dan, daca s-ar face un film despre viata mondena de astazi, ce personaj ti-ar placea sa interpretezi?”

Bittman loveste in plin.

„As vrea sa fiu Bianca lui Bote!!!!”

Cei care stiu cam cat a iubit Dan femeia in viata lui simt ironia inconfundabila. Danutze, ai fi mai bun decat originalul!

2 comentarii la „Dan Bittman: „Vreau sa fiu Bianca lui Bote!”

  1. danutze!!!tineretea si frumusetea nu dureaza o eternitate,ai sa ajungi,batrin si urit si ai sa regreti anii tineretii(in care nu apreciat femeia)

  2. va urmarim cu placere ,noi toata familia si va spunem cu multa sinceritate ca aduceti o bucurie in casa noastra .va multumim,la fel multumim si doamnei florentina fantanaru pentru emisiunea domniei sale .desi a trecut destula vreme ,printre multele dumneavoastra emisiuni ,una a ramas o deosebita amintire..era in decembrie 2008 cand ati avut invitat pe costel busuioc,poate cand o sa mai aveti posibilitate o sa -linvitati din nou .tare mult dorim sa-lauzim cantand .multe felicitari si doamnei oana turcu care alaturide dumneavoastra insenineaza duminicile unor oameni care va respecta .. .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *