Va imbratisam cu toata dragostea noastra!

POST DE WEEKEND! Am facut o sesiune foto cu Zoltan Lorencz pentru campania lui Cristian Andrei, Arata ca ai obraz. Ne plac ata de mult pozele, incat am simtit nevoia sa vi le impartasim pe cele care nu fac obiectul campaniei. Va dorim o primavara frumoasa, ca gandurile pe care vi le dedicam.

14 comentarii la „Va imbratisam cu toata dragostea noastra!

 1. imi erati tare dragi…..dar acum sincer iti spun, de cand ai devenit marioneta altora si o faci pe autostiutorul si iti place sa.ti bati joc de altii, mi.a devenit antipatic si crede.ma nu doar mie….ai face bine daca ai inceta cu ironiile daca iti vei pierde multi fani(si eu ma numar printre cei pe care i.ai pierdut. Nu mi te imaginam o persoana atat de rea, mi se parea k ai ceva bun simt comparativ cu ceilakti colegi ai tai, dar ai km inceput sa.ti dai arama pe fata

 2. Ce frumosi sunteti amandoi.
  Si voi sunteti un cuplu perfect si linistit care nu are nevoie de publicitate din scandaluri sau altele, sunteti un exemplu pentru altii ca va iubiti si va intelegeti de minune.
  Felicitari.
  Pupici Alexandra Sibiu

 3. va sta bine dar pacat ca emisiunea s-a schimabt foarte mult..numai cuvinte naspa pentru putin rating.numai barfe de prost gust si aceeasi invitati:Catanga,Duban,Paleru,Jean Paler,Bahmuteanca,Adriana Antoni si cam atat..de-acum emisiunea devine plictisitoare.Inainte era altfel:cu invitati buni,tu erai altfeldar vezi ce face ratingul si faima din om?
  Oricum sunt 100% ca acest comentariu nu va fi publicat dar in fine e pur si simplu o parere a unui om care s euita la emisiunea ta dar care….nu te mai uita..

 4. Si mie imi plac mult ;) le-am vazut si ieri pe site-ul antenei 2.Cred ca sunt printre cele mai frumoase poze pe care le-am vazut cu voi 2, sunt foarte reusite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *