Bote nu e gelos pe Cristea! Bianca minte ca-l mai vrea. Si-l face o dara de jeg…

Cred ca, pentru Bianca Dragusanu, Catalin Botezatu a fost o umbrela buna. Nu-i logic, cata vreme si acum, cand Botezatu nu vrea sa o mai aiba prin preajma, ea tot joaca suspinul pentru el?

Stiinta a demonstrat, iata (neica, Dragusanu parca e subiect de doctorat pentru Marie Curie!), ca Botezatu nu e deloc gelos pe Cristea si ca nu-l mai intereseaza blonda.

Pe de alta parte, blonda face un sacrificiu suprem: isi tatueaza numele lui Bote pe mana. Cu hena.

Am ras o jumtate de ora cand am citit stirea. Oana mea si-a tatuat si ea cu hena un desen pe mana, la petrecerea de Revelion. Era o tanti care facea treaba asta gratis. Am crezut ca desenul, tare periculos in acea seara, va tine cateva zile. Gresit. Dupa doua dusuri, arata exact ca o dara de jeg. Ati inteles, da? Dupa doua dusuri, numele lui Bote pe trupul blondei va fi fix o dara de jeg.

Sugestiv, daca ma intrebati.

4 comentarii la „Bote nu e gelos pe Cristea! Bianca minte ca-l mai vrea. Si-l face o dara de jeg…

  1. pai este logic ca nu ar avea cum sa fie gelos….pt ca e un tip inteligent!Iar cind cineva i-si bate joc de tine normal ca ripostezi si ai macar un minim de reactie!Pacat ca duduia DRAGUSANU fiind blonda….nu stie nici sa minta!!!! ca doar nu a crezut cineva ca e vreo inteligenta.

  2. Mai exista o ipoteza. Daca tot s-a speculat ca relatia dintre Bote si Bianca ar fi una de fatada, avantajoasa pentru ambele parti (Bote cu imaginea, ea cu faima), de ce n-ar fi si despartirea asta regizata? Bote avea nevoie sa fie pe prima pagina pentru Dansez pentru tine, iar Bianca i-a facut jocul, in schimbul continuarii sprijinului. Bote a lasat-o in apartament, i-a lasat masina, o sprijina in continuare profesional. De ce ar face asta? Poate ca asta a fost intelegerea cu Bianca. Eu cred ca Bote e mai destept decat crede lumea si e un foarte bun regizor. A stiut mereu sa fie pe prima pagina cu ceva pentru a-si vinde colectia de haine si pentru a face bani. Castiga bani din imagine. Ar fi fost el invitat la Dansez pentru tine si platit asa bine acum doi ani, cand nu-i pasa nimanui ce face? Cand i s-a acordat atentie, dupa asa-zisul „sex in mare” s-a prins ca trebuie sa mearga in directia asta pentru a atrage atentia si a face bani. Despartirea a tinut prima pagina a ziarelor, inca o tine. Cred ca i-a facut lui Bote mai mult bine decat rau. Cat despre Bianca, castiga acum un car de bani, ii convine si ei scandalul.
    Sa ne amintim de scandalul sms-urilor dintre Moni si Voicu. Moni incepuse sa se ia de Bote, ca lui ii place sa sugereze, atunci el i-a zis lui Voicu sa iasa cu sms-urile. Apoi a intervenit telefonic intr-o emisiune in care ii zicea lui Voicu, vezi-Doamne, sa inceteze ca il concediaza, desi el il pusese mai mult ca sigur. Voicu nu gandeste, el executa ordine.
    Acum poate fi la fel. Bianca te bat, te omor, apoi Bianca te ajut, Bianca nu umbla din barbat in barbat, etc. pentru ca Bianca i-a facut un serviciu. E adevarat ca si-a luat-o in cap, nu l-a mai ascultat si atunci el a decis sa treaca la despartire. Dar Bote nu a iubit-o. Nici ea pe el, dar i-a fost recunoscatoare, asa cum a fost Moni cu Iri. Pentru ca a scos-o din anonimat.
    Cristi, te citesc de mult si mult respect pentru toate cate faci, nu stiu cum de ai timp. Jos palaria! Multa bafta in continuare!
    Cred ca merita sa reflectezi si la varianta asta. Parerea mea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *