Maia anunta vremuri grele…

Hai, frati si surori, la teatru! Gala Teatrului Tanar va fi un hit (am inteles ca si mogulul va fi acolo, discret, pe 28 si 29, dar si pe 5 mai, la Odeon, cand e evenimentul cel mare…), dar pana atunci, Maia cea de neuitat va cheama la teatru, atata cat va mai fi! Caci, desi nu se construieste, putem fi atat de buni la daramat!

7 comentarii la „Maia anunta vremuri grele…

  1. Domnule Cristi Brancu, iti urmaresc emisiunile, imi place modul in care realizezi acest gen de emisiune si imi place faptul ca ai o anumita decenta in ceea ce faci. Felicitari !
    Am inteles ca esti prieten cu Adina Buzatu. Te rog atentioneaz-o pe aceasta doamna, Adina Buzatu, ca un fost angajat al ei, care are o masina marca bmw, a cerut sotului meu, sa-l conduca la o adresa din b-dul C-tin.Brincoveanu, la o croitoreasa care i-a adus la masina tipului cu bmw-ul un brat de haine in huse pe care scria TOMBOLINI si tot atunci au si descarcat aproximativ alte 5 huse inscriptionate cu acelasi brend-TOMBOLINI , pe care femeia le-a carat in casa. Totul s-a intimplat noaptea, pe intuneric, dupa orele 23-24 si dupa cum se fereau amindoi sa nu fie vazuti, parea sa fie o hotie, dupa cum mi-a povestit sotul meu. Sotul meu era cu taxiul pentru ca noaptea face taximetrie si a vazut ce sa intimpla pentru ca parcase masina in apropiere ca sa astepte eventuali clienti.
    Din cite stiu numai Adina Buzatu reprezinta brendul TOMBOLINI in Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *