Bahmu face baie de sange in jurul ei!

 

A disparut o doza de seninatate de pe fata lui Bahmu. Am observat asta aseara. E si firesc. Sa fii uns manager peste doua statii TV in agonia generala in care traim este echivalent cu o condamnare. Dar fata noastra a tras aer in piept si… a declansat Jihad-ul.
A urmat o schimbare de grila la Etno si la Taraf, concedieri si angajari, dar si oprirea aparitiei a doua publicatii, Etno TV Magazin si Manele Magazin, pe care Prigoana le avea, dar care, zice Bahmu, erau pe pierdere. Cine nu e pe pierdere acum… In fine, Prigoana o simte foarte aproape, si la bine si la greu. Fermecat de ea la modul puternic, reprizele de amor (la ei in dormitor) vine si la patru dimineata…
Sa fie primit!

4 comentarii la „Bahmu face baie de sange in jurul ei!

  1. Nu inteleg ce au unii cu Bahmu dar mie imi place de ea si e adorabila cand iti spune : „brancule” sau „auzi ma brancule” :) Aseara a fost super ca de obicei chiar daca s-a cam suparat la faza cu vibratorul :) dar se pare ca i-a trecut sau nu :D

  2. mi s-a parut destul de ciudata bahmu aseara,dar mai ales m-a deranjat ca se simtea jignita la orice intrebare..inainte cand era in stare de orice scandal ca sa devina vedeta nu mai era atat de „doamna”…in plus nu era oare firesc sa reactioneze in felul acela la „te pui cu blondele”cand acea fata a indraznit sa puna o asemenea intrebare?nu mai conteaza…si totusi :bahmu, de unde ai plecat?

  3. Doamna Adriana Bahmutean e o femeie deÈ™teaptă È™i care care nu se ascunde după degete…A avut dreptate reacÈ›ionând vehement cand a fost intrebata de vibrator.CredeÈ›i ca interesează pe cineva cum își satisface o persoana publica poftele sexuale si care e pozitia lor preferata?Eu nu cred…cel putin pe mine nu ma intereseaza.

  4. Să nu vorbesc despre dimensiunea lui multilaterală, politică, istorie, strategie militară, credinţă, ştiinţa credinţei, etnograf, geograf, lingvist, scriitor, autor de enciclopedie… Se pot scrie biblioteci despre domnia sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *