Mihaela si saracul barbat bogat Elan

Ia cititi una misto de la emulte. Poate ca nu era Elan atat de bogat cand l-a cunoscut, dar Mihaela a avut intotdeauna (de cand e matura) nas pentru barbati cu potential. Si apoi, ce daca omul conducea un Opel, daca era sofer de Trabant mi se parea mai socant…

6 comentarii la „Mihaela si saracul barbat bogat Elan

 1. Nu conteaza ca are motocicleta, ca si aia poate e second, parerea mea e ca prezentatorul unei emisiuni nu poate folosi cuvintele : „o femeia mea ” cand e vorba de o colega care mai este si maritata.

 2. Sa inteleg ca si Dani are potential? Sau poate ca Mihaela nu mai este chiar atat de matura… Dani in loc de Opel are motocicleta. :)

 3. da, si….? eu sunt sigura ca l-a iubit mult (daca nu cumva il mai iubeste inca.si reciproca poate fi valabila)pe dl. Elan.sa stai 10 ani langa cineva nu-i de ici de colo.mai ales in situatie ei ca doar nu se punea problema ca nu ar avea din ce trai.si pe desupra mai pare a fi si o femeie puternica.eu cand am simtit ca nu mai iubesc si nu sunt iubita mi-am luat talpasita desi aveam un bebe de 3 luni.si nu m-au trebuit 10 ani.cand ne-a venit minte la cap ne-am impacat si am mai facut un bebe si e mai bine cu hotararea de divort decat cu certificatul de casatorie.deci inca o data punctez:a fost dragoste, nu interes. si apoi cui naiba nu-i place de Elan ….. complicat nume, iti trebuie notite ca sa-l scrii ….corect.te pup…pe portofel!apropo, ti-la luat serghei la isire?,dupa… karaoke?

 4. sigur nu era bogat.era un om normal financiar cum era si mihaela .ea nu zice ca era sarac asa au interpretat ziarele.
  iata declaratia mihaelei.
  „Ceea ce nu a aparut în niciun ziar este faptul că Elan, în momentul când ne-am cunoscut, conducea un Opel ÅŸi nu avea banii pe care îi are acum. L-am admirat foarte mult ÅŸi m-a atras personalitatea lui. Acum suntem în relatii bune, vorbim, mai ales pentru că suntem părinÅ£ii unui copil frumos”

 5. cristi din nou nu vezi ceea ce mihaela a vrut sa sublinieze.ea si elan mai de mult au vorbit despre cum s-au intalnit ei ceea ce a si spus elan din nou in playboy.insa ziarele mondene au spus ca mihaela l-ar fi agatat pe elan pt.ca era bogat ca avea milioane de euro lucru neadevarat si pe care nici elan nu la spus.cand s-au cunoscut ei elan nu era bogat .intamplarea din aceea discoteca a avut loc cu 5 ani inainte ca ei sa fie impreuna.a a vrut sa sublinieze ca nu bani au atras-o pe ea asa cum au spus presa si asa si cum elan a subliniat si el ca mihaela nu era tocmai cunoscuta .insa mihaela era deja in lumea asta.cristi daca ai fi realist si ai gandi la rece ai vedea ca elan a avut mai mult de castigat din aceasta relatie .mihaela a contribuit la cresterea averii lui elan datorita relatiilor pe care ea le avea,datorita imagini publice lui i a fost mult mai usor sa ajunga unde vroia in calitate de iubit sau sot al mihaelei radulescu.si se vede si astazi elan a ajuns ceea ce e din punct de vedere mediatic datorita mihaelei .lucru asta il ajuta si mai mult si acum o foloseste pe mihaela ca vector de imagine pt.afacerile sale.
  in ceea ce priveste nasul pt.barbati potentiali te inseli mihaela nu a vanat banii barbatilor si nici un barbat din viata ei in afara lui elan nu au fost bogati.
  apo cristi nu inteleg de ce nu te uiti si tu la tine si oana .si oana are mai multi bani decat tine deci nu cred ca trebuie sa arunci in alti fara sa te vezi pe tine fara sa judeci clar lucrurile si fara a fu influentat de asa zisa prietenie a ta cu elan care a aparut si asta prin mihaela ca astfel nu il cunosteai pe elan si nicu e.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *