Adrian Paunescu a invins! Priviti-l in oglinda celebritatii. Zoe vs. Elena

Experimentul de aseara a fost un succes. Audienta obtinuta cu Adrian Paunescu a fost mai mare decat 90% dintre vedetele pe care le-am invitat in aceasta saptamana. Imi asum greselile trecutului, ca si nevoia de schimbare. E limpede. Nevoia de voci puternice, geniale, emblematice, pentru a spune in ce mocirla ne scufundam tot mai mult, are o reflectare imbucuratoare in sufletul publicului.

De aseara, va ofer doar una dintre paralelele pe care le vom mai face.

Zoe Ceausescu versus Elena Basescu. Fiicele de lider maximo, cu bunele si relele lor.

10 comentarii la „Adrian Paunescu a invins! Priviti-l in oglinda celebritatii. Zoe vs. Elena

 1. mesajele confratilor de sus,sunt in proza.EU ma exprim in versuri =Din cartea publicata anul trecut „Spectacolul lumii”tilul=DE CE TARA-I AMARATA?=vine toamna-ngalbenita/ multa lume-i amarata/le bate vantu-n camara/ca si cum ar bate-afara/==stau borcane prafuite/ca nu mai pot fi umplute/ca guvernul tarii mele/e facut din „pui de lele”/==pling femeile prin casa/ca n-au ce pune masa/plang batrini,plang si copii/ca sunt plin de datorii/==la bloc nu mai facem fata/fira-r mama ei de viata/ca guvernul tarii mele/ne-ndoapa cu taxe grele/==i-ti fura banul cu banca/si-n trei luni,ti-arata groapa!/tu zbieri,fluieri si injuri/ca…nu mai poti sa induri/==romani azi, inca mai sunt/ rasfirati pe-acest pamant/ce sufera si isi fac fala/ cu mandria nationala/==vai de el roman saracu/inapoi tot da ca racu…asa a spus-o POETUL/si astazi…traim momentul!/
  == vai de tine mai romane/cum dispari din asta lume/te stingi repede ca focul/vin strainii si-ti iau locul!/ ==si-uite TARA MEA BOGATA de fanari(h)oti pradata/ c.avem „guvern de lachei” =SLUGI trimise de evrei !?(pamflet)dar, cu realitatea cum ramane ?(aurelian Neg-Rau)scrisa in 14-09-2000.Cristi,este un moment bun,floseste-l. Istoria ofera cite-o fila pentru fiecare !LEUL (zodia)

 2. Cristi ai o emisiune minunata. Te urmaresc mereu si vreau sa ti spun k ma bucur foarte mult ca bianca nu mai este cu catalin , nu era ptr el. catalin are nevoie de o femeie care sa aiba situatia lui financiara sa nu fi trecut prin greutati ca sa il foloseasca pentru bani cum a facut bianca. si consider k dupa kte a facut ptr ea macar a vea bunul simt sa il asculte knd i a spus sa nu iasa in evidenta kt e la dansez ptr tine. urat din partea ei

 3. cristi ai o emisiune buna .te urmaresc mereu dar cred ca treaba cu bote este la misto sa isi mai faca reclama sunt satula de astea se cearta se inpaca nici nu ar mai trbui sai dati pe post

 4. Guvernul României ar avea nevoie de oamenii ca domnul Adrian Păunescu,ca sa putem spune sa trăim bine si cultura trebuie salvata pana nu e traziu.A avut dreptate in tot ceea ce a spus in emisiune…JOS PÄ‚LÄ‚RIA ÃŽN FATA DOMNULUI ADRIAN PÄ‚UNESCU!

 5. Da, da, chiar cred. Daca succesul unei televiziuni n-ar fi in stransa legatura cu ratingul, te-as crede. Dar la ce public avem :(…nu pot.

 6. bravo .la mai multi invitati de calitate se mai poate tolera si cate o umplutura.nu e posibil sa faci emisiuni zilnice numai cu celebritati .e totusi o emisiune de delectare.dar atentie ca peste tot in viata amestecul conteaza.deci sare piper si zahar .bravo cristi.

 7. Felicitari!!! Nu ar trebui sa te mire audienta, chiar ieri ma plangeam de halul in care a ajuns emisiunea ta dn cauaza „vedetelor” Carmen Serban, Andrea Antonescu, Bahmu si multe alte asemenea. Probabil fac si ele un soi de audienta dar poate e important si carui sector de public de adresezi, iar tu nu cred ca merita sa cobori stacheta de dragul audienetei. Eu cred ca e timpul schimbarii. O multime de oameni de cultura pleca dintre noi si toata lumea discuta subiectul post mortem, de ce, inca avem atatea valori in viata, hai sa ne bucuram de ele.
  Inca o data cred ca ai facut bine schimband nivelul invitatilor. Si dau si un exemplu, Mihai Morar a renuntat la pitzipoance si a invitat oameni de teatru de film de muzica de calitate si e fericit si el si noi.
  Sa nu fie cu suparare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *