Gabi Cotabita ii da lui Dan Diaconescu farame de prohod

UPDATE: Nitel prohod a venit si de la Madalin Voicu o saptamana mai tarziu. Cu aceeasi concluzie.

Dupa o alta zi pe care nu o doresc nici dusmanilor, ajung sa va comunic cateva chestii simpatice. Colegii de la Videonews au preluat, din dialogul meu cu Gabi Cotabita, fragmentul legat de noua aventura politieneasca a lui Andrei Gheorghe.
Paranteza: Gheorghe afirma sus si tare de amar de vreme ca e ateu. Daca trece prin atatea situatii urate, i-as da un sfat de amic: treci pe la o biserica, maestre!
Mi se pare interesant comentariul lui Gabi referitor la declaratia izbitor de infecta a lui Dan Diaconescu. Ma intelegi, omul are atatia bani, ca nu are nevoie sa fie platit de invitati… Daca peretii garsonierei vechiului OTV ar vorbi, Diaconescu n-ar mai avea atata aroganta. Gabi a sanctionat la randul sau gandurile profunde ale colegului – „e o mizerie, mai stiu unul care a spus acelasi lucru si intr-un an a pierdut tot!”.
Dupa emisie, am incercat sa aflu numele predecesorului in vorbe de duh si conturi preluate de stat. Cotabita nu l-a spus, dar am dedus din sarada lui identitatea. Locic.

4 comentarii la „Gabi Cotabita ii da lui Dan Diaconescu farame de prohod

  1. va rog datimi un link unde o pot vedea pe marinela chelaru :) la agentul vip din 2010 :) eu sunt acel Mihai si vreau sa le arat si prietenilor va rog trimiteti prin E-Mail :D:D:D:X:X:X

  2. Nu am reusit sa vad integral interviul cu Gabi Cotabita, dar m-am bucurat sa aud ca scoate un CD cu cele mai frumoase piese de dragoste. Il iubesc pe Gabi Cotabita din prima clipa in care l-am auzit cantand „Noapte albasta”. Tare m-as bucura sa nu mai fie atat de „scump” la vedere si la vorbe si sa apara mai des.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *