Sarcina Danielei Gyorfi. Urata meserie mai avem…

Exista momente, dragi colegi, in care ar fi bine sa mai uitam ca suntem jurnalisti!

Miercuri, 27 ianuarie, Daniela era invitata la emisiunea Confidential, ca parte componenta a unei asa-zise „petreceri a burlacilor”. In seara de marti, Daniela a raspuns cu o voce aproape stinsa, marturisindu-mi ca este la spital.

Ma anuntase cu doua zile inainte ca este gravida, dar nu poate duce sarcina la capat, asa ca e nevoita sa faca inca un chiuretaj. „N-am noroc, mamica…”. Marti seara insa, Daniela nu plecase din spital, din cauza unei hemoragii puternice. Am simtit atat durere si dorinta de liniste in vocea ei, incat am ascultat rugamintea de a nu deschide subiectul in public.

Astazi, colegii de la tabloide mananca aceasta informatie pe paine. Mi-e greu sa mai pot avea reflexe de jurnalist in clipa in care frang un trup bolnav. Cruda meserie!

6 comentarii la „Sarcina Danielei Gyorfi. Urata meserie mai avem…

 1. lasa bre nea brancule ca matale asa iti castigi painea, dezvaluind ,divorturi avorturi chiar daca pt cei in cauza sunt , drame, stai bland ca tot tu le-ai dezvaluit si celorlalti, dar daniela e puternica si trece si peste mizeriile voastre, in locul vostru mi-ar fi scarba de mine , dar voi sunteti creati in eprubeta, nu avem ce cere de la asemenea specimene

 2. stai linistit …nu ai avut exclusivitate la tv dar ai exclusivitate in sufletul danielei…si cred ca esti multumit de tine insuti.felicitari

 3. Da tot nu te-ai putut abtine si tot ai zis, cum la fel nu ai uitat sa zici ca ai aflat inaintea tabloidelor…deci…daca erai un domn taceai

 4. Saraca…imi pare rau pentru Daniela.Numai ea stie ce e in sufletul ei, parca e blestemata.Sunt convinsa ca va reusi sa depaseasca si acest hop si poate intr-un final va deveni si ea mama.

 5. Buna seara!
  Cristi, pana sa apara emisiunea Confidential te urmaream in fiecare seara. Apoi, insa, cred ca am inceput sa vad de maxim 2 ori pe luna Agentul Vip. Nu-i o paguba, sunt convinsa.
  Si, totusi, de ce-ti scriu? Pentru ca m-ai surspins in mod neasteptat de placut cu aceasta postare. Pacat ca nici macar colegii din trust nu au tinut cont de ea.
  Aceasta postare ma face sa sper ca nu vei mai contamina Agentul VIP asa cum am vazut eu candva cu intrebari prea intime, ce tin de un bun simt – pe care sunt convinsa ca il ai. Si tot aceasta postare ma face sa sper ca de aceeasi filosofie vei tine cont alaturi de Oana si la Confidential.
  Amandoi sunteti o prezenta placuta, pacat ca o dati in derizoriu.
  Numai bine si sa-ti dea Domnul mai des ”lumina” in ceea ce faci!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *