Zein m-a bagat iar in costume!

La cererea publicului telespectator… Sa va explic misterul siluetei!

Avand in vedere ca deja s-au strans mase de cetateni cu intrebarea „Cum ai reusit sa slabesti?” – printre care Elan Schwartzenberg, Pusa Hack sau Viorica din Clejani -, ma gandesc ca trebuie lamurit misterul.

Totul se trage de la vizita lui Catalin Botezatu la Agentul VIP, in decembrie 2009. Mi-a adus in dar o cutie plina de pastile si ceaiuri Zein, despre care mi-a explicat (si am citit pe www.zeinherbal.ro) ca sunt foarte bune atat pentru slabit, cat si pentru ficatul greu incercat (caci am facut coada cu Catalin la acelasi medic, din motive de hepatita).

Vestea a fost buna pentru un om atat de alergat ca mine, care abia reuseste sa foloseasca cremele de slabit ale sotiei, daca nu adoarme noaptea imbracat langa ea, seara tarziu, dupa emisiune.

M-am apucat timid de ceaiuri in vremea Craciunului, dar nu am slabit niciun kilogram, in fata avalansei de porc specifice perioadei. Dupa Anul Nou, m-am tinut serios de ele si am slabit 6 kilograme in trei saptamani. Am mancat normal, adica n-am exagerat cu dieta, nici nu m-am infometat, dar nu m-am ferit de bunatati.

Buna treaba. Mai am putin si ajung la silueta de acum un an si 4 luni, cand Oana s-a casatorit cu mine!