Madalin Voicu nu vrea o Crudu. Desi ar putea…

Marti seara, am avut o super-audienta in primul tete-a-tete cu Madalin Voicu din 2010.

Dincolo de mici provocari politice si de natura privata, l-am provocat la un top, propunandu-i sa aleaga o meserie pentru diverse dudui, inclusiv Daniela Crudu. Pe care, culmea, el a laudat-o, spunand ca joaca perfect rolul de proasta, dar, dupa ce a vorbit cu ea, nu mai e sigur ca e asa!

Exact la iesirea din emisie, primesc pe www.antena2.tv/agentulvip o remarca de privitor: „Ei, maestre, zici tu de ea, dar ti-ar placea…”. Mesajul l-a lasat mai degraba rece. In timp ce se pregatea pentru vijelia iernii de afara, mi-a aruncat peste umar.

Daca vreau, imi iau, sa stii!”

Baiat cuminte (mai nou) si divortat (si mai nou), Madalin Voicu ne-a spus ceea ce stim: ca poate, dar nu mai vrea.

4 comentarii la „Madalin Voicu nu vrea o Crudu. Desi ar putea…

  1. off topic.
    am vazut prestatia lui botezatu aseara la emisiunea ta. cascada de vulgaritate. „multi vor sa mi-o suge…reze !” „uneori le-o dau si pe fata.” buuun…departe de a fi fan monica columbofila (autointitulata gerontofila) ,dar macar la 22-23 de ani, cat o avea, mai are timp sa evolueze din stadiul de omida la care este, dar ma tem ca bote, la 42 ,este pierdut. si-a cam luat papara de la moldoveanca.”stiam eu ca a sugera e cuvantul tau preferat !” este doar un exemplu de smetie din fundul curtii pe care monica i la aplicat cu constiinciozitate designerului de chiloti cu push-up. sigur, pt maimutele trepanate, replicile de ghiolban de ferentari ale lui super-bote, sunt „tari,frate !” ,dar adevarul este ca moniCACOlumbeanu a invins la puncte, desi a jucat contra a doua persoane, pt ca la capatos a facut-o zdrente (cuvant potrivit amantei lui bote)si pe iubita „dizainarului” ,spunand ca in locul ei ar sta mai bine o vioara, aluzie ca fata e oricum mobila.
    in fine, botezatu se comporta ca un copil, angajeaza paparazzi sa-i verifice virilitatea, se lauda cu ale sale cuceriri fara sa il intrebe nici dracu` si in principiu…cred se straduieste prea mult sa demonstreze ca nu-i gay.
    ps
    daca ai nevoie de un om care sa-ti scrie textele de la inceput de show (pt ca ma scuzi, dar nu prea au umor ),care sa le biciuiasca din vorbe pe vedete si sa atace cu haz subiectele zilei, ai mail-ul meu. daca vrei, iti pot trimite un exemplu spontan pe niste teme de astazi din presa tabloida. bine pa !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *