Camil Roguski: bolnav si vindecat de gripa porcina!

Azi, am filmat o editie absolut senzationala a Confidentialului de duminica. Am sarbatorit ziua lui Nicolae Ceausescu, evident, in platou cu sarbatoritul „si sinistra sa sotie”, cum pronunta acum 20 de ani presa care tocmai se stersese de la gura dupa decenii de pupat in dos!

O sa revin cu informatii pe aceasta tema. Unul dintre invitatii de onoare a fost arhitectul Camil Roguski, proiectant al marilor constructii ale lui Nicolae Ceausescu.

In pauza de filmare, Camil Roguski mi-a povestit prin ce calvar a trecut: „Vreme de trei luni, nu am mai iesit din casa. Mai intai, trebuie sa va spun ca m-am operat de cataracta. Era de asteptat, am 85 de ani! Numai ca sensibilitatea creata de operatie a lasat teren fertil pentru microbi. Si m-am inbolnavit de gripa porcina. Cu implicatii grave, pentru ca efectiv am orbit! A fost un cosmar. Abia mai zaream ceva cu un ochi… Nu trebuia sa ies din casa, dar a trebuit sa fac drumuri pana la doctorul oftalmolog. Si, dupa ce mi-au trecut toate, m-am pricopsit si cu un lumbago, care ma face sa ma deplasez mai greu.

Ei, voi, tinerii, trebuie sa stiti ca pana la 80 de ani, iti numeri viata in ani. Dupa 80, o numeri in luni. Si dupa 85 de ani, in saptamani!”

Inconfundabil maestrul…

Un comentariu la „Camil Roguski: bolnav si vindecat de gripa porcina!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *