Maria Dinulescu a venit cu Codin la Gala Confidential!

Am filmat vineri seara, intr-o zi cu viscol cumplit, Gala Confidential 2009. Adica premiile anului. Faptul ca au venit zeci de personalitati la Antena 2 pinvingand vremea, a fost pentru mine un compliment minunat. Multumesc!

Maria Dinulescu, desemnata sa dea premiul pentru presa scrisa lui Catalin Tolontan, a venit la studio cu Codin. Care Codin nu a dorit sa vada camera de filmat, dar a fost filmat pe ascuns. Urmariti secventele duminica, 27 decembrie, de la ora 21. Merita.

In orice caz, parerea mea e ca relatia asta va tine mai mult decat pronosticurile.

5 comentarii la „Maria Dinulescu a venit cu Codin la Gala Confidential!

  1. Si uite ca te-ai inselat … a tinut chiar putin relatia dintre cei doi. Norocul meu ca: 1. Nu am de gand sa ma marit si 2. Nu ma cunosti … ca altfel cine stie ce previziune imi faceai ;)

  2. So….pai e spus de altii „contrariile se atrag” , de unde si concluzia…defapt sincer in viziunea mea tocmai aceasta mediatizare (in care nu amintim decat de cuceriri) proeminenta a lui Codin imi adanceste misterul asupra lui…caci desi il recunosc in poze , in comentarii, in articole…defapt nu stiu decat cu cine a fost cuplat si cam atat…cat despre Maria , e una dintre cele mai fresh tipe de pe piata autohtona, e frumoasa , sensibila, dura, inteligenta, si etc… oricum nu cred ca se vor maturiza impreuna ,e mult prea devreme……………………………………

  3. parerea mea e ca nu va tine mult aceasta relatie.. sunt mult prea diferiti… si se vor plictisi repede unul de altul..cred ca maria braveaza putin, iar codin mai are multe fete de trecut pe lista de cuceriri

  4. Tare, abia astept sa vad emisiunea!!!Pana atunci, iti urez Sarbatori fericite si sa ai un an nou fericit, cu multe bucurii si mult noroc!!!! P.S. Sa ai parte de un Mos Craciun tanar, viguros :) si incarcat de cadouri.

  5. Frumos din partea lui ca a insotit-o pe Maria, se pare k nu e chiar asa cum il descrie presa si poate 2010 ii va prinde impreuna.Apropo de zecile de personalitati care au venit la gala,atesta faptul k va faceti bine treaba si sunteti respectati.Sarbatori fericite, pline de bucurii si un an 2010 exceptional, poate va veni si un bebe ;)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *