Monica Iagar crede in intoarcerea lui Cosmin Cernat

Nu vreau sa comentez mult pe tema acestei relatii. E clar, omul a fugit dupa o blonda de la copii si de la nevasta (fara acte) si acum are aceasta mica problema, pe nume Madalina. Am aflat ca Monica Iagar, cea cu care Cosmin are doi copii (inclusiv o fetita care are noua luni, deci intelegeti ca omul a dat bir cu fugitii de ceva vreme si se pregatea de asta chiar in momente unice ale vietii lui?) nu numai ca nu si-a luat gandul de la el (nu va luati dupa niste poze paparazzi – neexplicite - de acum cateva zile), ci chiar isi doreste ca el sa se intoarca acasa. Asta se numeste dragoste.

7 comentarii la „Monica Iagar crede in intoarcerea lui Cosmin Cernat

 1. crezi ca frumusetea conteaza???????????mai afla un lucru frumusetea este trecatoare………….cata minte poti avea sa fii in stare sa spui „bine a facut ca a inselat-o, mult mai frumoasa e amanta, nici nu se compara”.

 2. asta arata a femeie? voi nu vedeti ce frumos e el? bine a facut ca a inselat-o, mult mai frumoasa e amanta, nici nu se compara. pacat doar de copii.

 3. Mie imi place cind cei ca tine, Cristi, jucati la zeul Infantil. Care este mai mare ÅŸi peste zeul tabloid. Voi amestecati delicios (a se citi, in propriul folos) morala de doi lei cu fac-ce-vreau al copiilor.
  Aici, mai sus, faceti pe moralistii – desi voua va saliveaza gura la orice stire de cancan.
  Fara indoiala peste 20 de ani va veti afera de cit de lipsiti de principii sint tinerii gazetari, lumea anului 2030…

 4. cat de usor judecati oamenii in necunostinta de cauza…cunoaste careva dintre voi exact ceea ce simte el,sau ceea ce gandeste? probabil ca nu,asa ca…

 5. draga Cristi,
  Simona Patruleasa nu mai este la A1 de 1 an; poate ar fi bine sa-ti update siteul ca te faci de ras;

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *