Stirea care m-a uns pe suflet: David Bisbal il cauta pe Nelu Ploiesteanu

Mi s-a parut fabuloasa chestia aflata prin intermediul forumului emisiunii Agentul VIP, de aceea, o repet. Anul trecut, dupa concertul de la Bucuresti, David Bisbal a vrut o seara de chef, asa ca Mihaela Tatu l-a dus la restaurantul Perla, unde e staroste Nelu Ploiesteanu. Al nostru i-a cantat asa de periculos lui Bisbal (si el un gipsy, dar iberic), incat sangele apa nu s-a facut si Bisbal a vrut autograf pe un disc.

In invalmaseala plecarii de la carciuma (iar Nelu, cu modestia-i adorabila, chiar nu si-a imaginat ca Bisbal vrea autograf de la el!), nu s-a dat autograful. Vineri seara, o romanca din Zaragoza, Diana Musat, a spus ca scrie din partea lui Bisbal care nu a uitat de Nelu si isi vrea autograful promis.

Tare!!

3 comentarii la „Stirea care m-a uns pe suflet: David Bisbal il cauta pe Nelu Ploiesteanu

  1. Buna seara..Domnule Brancu am scris 3 emailuri la redactie cu datele mele sa intru in posesia cd-ului si nu mi s-a dat nici un raspuns..Apelez inca o data la dumneavoastra poate ma puteti ajuta.Chair as vrea sa ii fac un cadou lu Bisbal..i l-as fi cumparat eu dar cum locuiesc afara nu se poate.Va multumesc anticipat.

  2. Data viitoare cand revine Bisbal in Romania poate vedem un duet Bisal-Ploiesteanu! :) Ar fi super tare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *