Basescu, la mare raspantie in 2010. Zic astrologii.

Nu ma intereseaza jocul politic, decat in masura in care am ales ce am vrut si am votat ce am gandit. Nimeni nu mi-a dat un ban sau nu m-a sunat ca sa zic pentru unul sau impotriva altuia.

Dar e interesant ce mi-a aratat Mariana Cojocaru, reputatul astrolog, pe diagrama astrala a lui Traian Basescu. In 2010, a vazut o raspantie mare (si mi-a aratat o conjunctie) . Mai pe scurt, pericol mare de moarte, de boala sau ceva violent. Ramane de vazut daca Basescu ii va „ciurui” din nou”. Sau a fost o chestiune pe care o va depasi, cu destinul lui spectaculos.

4 comentarii la „Basescu, la mare raspantie in 2010. Zic astrologii.

  1. de multa vreme pe discovery, se cauta un animal preistoric prin oceane,( personaj de apa)asa zisul „nemessis”- a luat chip uman (serpilian)si ne-a urat „sa traiti bine”dar, urarea suna pe invers,:sa traiti rau:explicatii nu sunt(doar agitatie).Si ca EL sunt multi pe planeta „ceea ce de fapt nu sunt”naturali,surprizele vor veni!!! Eu am facut armata la marina, la ansamblul albatrosul(artist militar)-unde in 1972 l-am primit pe marele chinez „mao te dun”(reptilian)la mangalia.Ofiterii marinari, au gradele pe mana,prin trese, dar deasupra lor au o mica steluta,care se numeste „OCHIUL LUI NELSON” in care acest comandat de nava engleza,intr-o lupta si-a pierdut un ochi ?!ochiul lui nelson a avnsat, a trecut de la comandant de nava…la SEF DE STAT si atunci cantam cu toti romanii..”cand nava se leagana-n larg==si zorii pe bolta se-aprind==din gabie sus la catarg==vad TARA acum scufundand”!!!= Si astfel TITANIC ROMANIA disparand.HEEEEEI om la bord SOS.salvati nava.(LEUL)

  2. Nu doresc raul nimanui ,dar D-l Basescu sa ne mai lase in pace.Ne-a chinuit suficient 5 ani sa se retraga pentru ca a cistigat fraudulos alegerile.Sa isi cumpere o undita si sa pescuiasca pe malul marii,acolo nu cred ca o sa vina cineva sa il atace.Oricum are paza.

  3. Intr-adevar, am mai citit undeva ca ar avea loc un atentat asupra lui in 2010, dar o sa fie bine pana la urma. Basescu e un supravietuitor!

  4. Interesanta stirea asta, am auzit ca i-a mai prezis cineva acelasi lucru.Ramane de vazut ce se va intampla cu el, cred k de data asta el va fi cel „ciuruit”.Nu-l admir dar nici nu-i doresc raul,numai ca nu mi-l mai doream tot pe el ca presedinte, poate ca de aici i se va trage , cn stie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *