Romica Tociu a cantat house in Bamboo

Dupa gala de la Bucharest Fashion Week, o gasca mare dintre cei prezenti s-a mutat la Bamboo. Printre ei, si Romica Tociu, care a creat un moment absolut delicios: s-a suit pe scena, dupa care s-a oprit muzica si a cantat Romica house. Asa cum crede el ca suna muzica asta, adica intr-o parodie totala. Fetele au dansat in jurul lui. In asistenta, delir generalizat…

7 comentarii la „Romica Tociu a cantat house in Bamboo

 1. Brancule :P invital si pe DAN BALAN in emisiunea ta. Hai ca este o idee buna de al invita pe Dan

 2. Buna ziua,
  Suntem un grup de studenti al Masterului de Publicitate – SNSPA si am initiat o campanie umanitara de strangere de ornamente pentru a impodobi brazii destinati unor centre de plasament bucurestene.

  Am fi onorati sa ne sprijiti in actiunea noastra, in acest sens va invitam pe blogul nostru pentru mai multe detalii si daca doriti, putem sa ne vedem „si pe sticla”

  Cu respect,
  Paul

  informatii: http://www.admasters.ro/campanie-de-craciun-admastersro#comments

 3. As vrea sa va trimit un mail, insa nu stiu pe ce adresa. V-am trimis ceva pe o adresa de mail, dar nu cred ca este cea buna.

  Multumesc :)

 4. Hello,

  Eu nu inteleg de ce nu scrii mai des articole pe blog-ul asta. Am intrat in ultima saptamana si nu am mai gasit nimic nou.
  Esti un tip interesant, pacat ca nu avem ocazia sa citim lucruri scrise de tine zilnic sau aproape zilnic.

  Plus ca din cate am vazut esti unul din cei mai updatat cu viata de monden si ne impartasesti lucruri reale, nu povesti.

  Deci asteptam the last news.

  Multumesc,
  Roxana

 5. Da de ce?…………de ce trebuia s-o inviti pe………pe……laura andresan?ok am inteles,e asa cum nu ai vrea sa-ti fie invitatele(adik putin panarama)dar isi asuma statutul,dar totusi imi luminai serile,sunt o viitoare mamik,care isi asteapta sotul, care este in traversada peste Atlantic,aproape k te iubeam,aproape k e singura emisiune la care mai rezist sa ma uit(k m-am saturat de idioti),si tu ce faci,o inviti pe Laura Andresan?

 6. cred ca a fost super distractie acolo :) brancule, dc nu o inviti pe sotia ta la agentul vip? mai aflam si noi cv noutati de la ea k tu esti cam discret

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *