Adio, Garcea? Mugur Mihaescu a iesit din Vacanta Mare!

Radu Pietreanu a dat stirea ca un trasnet. Dupa 22 de ani, Radu ramane singur. Semaca a plecat in alta lume, iar Mugur a anuntat in primavara ca el nu mai are pofta sa joace. Nu s-au mai vazut din iunie, de la ziua lui Mugur. De atunci, Radu se zbate cu un pilot, pe care l-a lansat la diverse televiziuni, asteptand pretul cel mai bun, iar Mugur isi vede de carciuma lui din centru. Mugur a zis ca vrea sa se bucure de banii (muuuuulti) pe care i-a castigat in anii astia. Deci, ce mai inseamna Vacanta Mare langa Radu? Restul echipei: Mirela Stoian, Florin Petrescu, Frankfurt, Radinoiu si restul…

Asadar, Garcea a devenit istorie.

12 comentarii la „Adio, Garcea? Mugur Mihaescu a iesit din Vacanta Mare!

 1. Vacanta mare n-a murit!!!!!!!!!!!!!!!Cum a zis garcica vacnta mare ,,to be continued,,.A anuntat garcea(mugur) la Agentul Vip pe 4 septembrie ca a vorbit cu radu si ca vm va continua!!Din cate am inteles la sfarsitul acestui an!!!!!!!!!!!

 2. Nu-mi vine sa cred ce a ajuns Vacanta Mare . Citesc asta aproape in 2012 . S-au dus de mult . Adevarul e ca s-au dus de cand a murit Dan . Din nefericire nu i-am vazut pe scena , pe adevaratii oameni ai Vacanta Mari . Am aproape 14 ani . Si pur si simplu am fost scarbit de ce au ajuns , de ce au facut la „turci” . Eu sunt fan al adevaratei Vacante Mari . Si ma uit pe YT sa filmele cu ei , ma uit la Dan , si plang , si imi amintesc de versurile lor : „Iar cand noi nu vom mai fi … Va veti aminti … Ca a fost Vacanta Mare !” Nu te voi uita niciodata Blondule/Dane/Semaka !
  P.S. Acum ingerii rad impreuna cu el .

 3. Mugurel tată, tu ești un băiat deștept. De ce te complaci în banalități ? Vrei să-ți asigur un statut demn de tine ? Am monologuri umoristice și un sitcom, unic în România, demne de tine. Te cunosc bine. Eu sunt din București, dar m-am mutat în Craiova. Soția mea a fost colegă de facultate cu tine. Poți să mă contactezi pe doina.sgorcea@yahoo.com și TE ASIGUR că nu vei regreta. Te fac la fel de MARE ca pe regretații Amza Pelea și Toma Caragiu. Eu te aștept. Succes !
  PS – Deși mă cheamă Sgorcea, n-am nicio legătură cu Garcea, din cauza căruia mi s-au tras multe. Tu ai de câștigat, nu pierzi decât 30 de minute din prețiosul și banalul timp irosit acum !

 4. Fara Mugur nu va mai fi la fel… cum nici fara Dan Sava nu a mai fost la fel! Oricum noi in continuare o sa-i sustinem si le vom urmari emisiunea! Vacanta Mare La NESFARSIT!!!!!

 5. auzi stii ce anamaria mai bn am scapa de tn nu u ce zici………(imi pare ff rau k garcea(mugur mihaiescu ) a plekt iubeam f mult serialele alea abia asteptam sa vina duminik si sa ma uit le vedeam chiar si in reluare)asta e poate cn stie vor mai reveni TO BE CONTINUED(a si apropo celor kre nu le plac sau nici nu le-au placut vreodata vacanta mare sa nu mai lase commuri

 6. date dreq anamaria ce plm teau facut ite vacanta mare. cica in sfarsit scpam dei ei…dak as pune poporul sa aleaga de cine vrea sa scape de vacanta mare sau de tine as fi tare curioas de raspuns…..

 7. Cum se spune „Mugur Mihairescu pleaca din Vacanta Mare pt. ca vrea sa se bucure de banii castigati.El poate isi va uita fanii,dar fanii nu-l vor uita…orice actor ajunge mare…cum se spune…pacat pentru bani faci orice nu!!!dar prietenia e pe primul loc!fara el Vacanta Mare nu o sa mai aiba asa succes…era un actor talentat!!!P A C A T ce vremuri a petrecut!!!

 8. Vacanta Mare a fost odata buna,dar acum seriale noi sunt c-am aiurea.Pacat ca Mugur Mihairescu(Garcea) pleaca din serial si sigur nu o sa-l mai intereseze de serial,de nimic.Dar sunt sigur ca a petrecut momente frumoase pe platourile de filmare si cu ceilalti actori.Fanii lui nu-l vor uita niciodata.Pacat era un actor bun asta e…

 9. Iti ziceam eu ceva acum anamaria… NU STII NIMIC DESPRE ACEST GRUP ! CUM ADICA SCAPI DE EI ? CU CE TE DERANJEAZA EI ? Habar nu ai cat am suferit eu si cu multi fani Vacanta Mare cand am citit asta . Mugur Mihaescu si cu ceilalti erau buni in ’90 . Stiti de ce ? Pentru CA ERAU OAMENI CA NOI . NU II DADEAU BANII AFARA DIN CASA . Erau oameni exact ca noi . ACUM E GREU SA FACI UMOR DIN VILE DE LUX SI MASINI DE LUX . Mugur .. m`ai dezamgit . Nu`ti aduci aminte ce ai promis tu cu dan si cu radu ? ORICINE CRAPA VACANTA MARE MERGE INAINTE ! Acum ai bani ! SI scuza`ti`mi expresia : te doare in **** de trecut si de Vacanta Mare . Chiar si de Dan . Mie scarba de tine ! Am fost fanul tau..

 10. In sfarsit scapam de non valori! Doamne, ce scarba mi-a fost de acest grup. Nu-mi vie sa cred, ca am scapat de ei!

 11. Asta trebuie sa fie soarta fireasca a acestor grupuri de teatru de la casele de cultura, cu personajele lor tampite si dialoguri reduse. Eu am suferit foarte mult dupa revolutie cand erau in plina glorie, castigau o caruta de bani si actorii nostri valorosi abia se descurcau. Daca observi, incet-incet au fost marginalizate. Ce bine ca s-a schimbat situatia: e o reala placere sa vezi un actor adevarat jucand, o reala placere.

 12. Fara Garcea, nu o sa mai aiba niciun farmec Vacanta Mare.Asa se intampla cand romanul da de cv bani.Pacat, era si va ramane un actor bun, poate se va intoarce.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *