Lucia vs Catalin Crisan – chestii de stiut

Catalin Crisan nu mai doreste sa comenteze situatiile legate de fosta lui casnicie, dar a subliniat off the record, fata de o sursa credibila, cateva lucruri pe care Lucia nu le poate tagadui:

1. Lucia si-a preluat numele de fata pentru nici nu si-a dorit sa-l poarte in continuare pe al lui

2. S-a dat de inteles ca Lucia tinea casa si ca el nu mai castiga nimic. Surse serioase spun ca bugetul lunar al casei, altfel de 6-7.000 euro, era sustinut 80% de el si restul de ea.

3. Ea nu a aflat din ziare de divort, ca doar ea l-a intentat, pana la urma…

5 comentarii la „Lucia vs Catalin Crisan – chestii de stiut

 1. pacat de copii,erau o familie frumoasa.IN casnicie trebuie sa faci multe compromisuri.Am 2 copii si o casnicie de 26 ani,educatoare.

 2. Macar atat era cazul sa faca si el..sa aduca bani,ca in rest era cu totul iresponsabil!!Asemenea barbati ar trebui sa aiba interzis la casnicie,nu poti lasa totul inclusiv pe el..barbatul,pe umerii sotiei!! Apropo’s Brancule,vrei sa te dai pe langa Catalin Crisan,de nu mai esti mai atent la nuanta? Femeia a aflat din ziare ca el a spus ca divorteaza..de altfel a si recunoscut ca a marturisit „unor prieteni” ca este hotarat sa divorteze..iar ea,a aflat din ziare a doua zi probabil.Este o femeie care i-a suportat foarte multe mofturi,avea un job si doi copii (sa nu-l mai punem si pe el la socoteala)de care s-a ocupat exemplar!! Daca mai aducea si banii chiar ca nu mai avea ce face cu el!!Un trantor..

 3. ce familie frumoasa fu si ce prezent urat, imi aminteste ce dezamagire am avut la scrisorile publice ale mihaelei cu acuzatii ticaloase pentru elan dupa pozele superbe din confidential.

 4. „3. Ea nu a aflat din ziare de divort, ca doar ea l-a intentat, pana la urma”
  E simplu de aflat, exista un site care se numeste portalul instantelor de judecata, si de unde oricine are interes si timp poate afla detalii despre un dosar aflat pe rolul unei instante judecatoresti din tara:

  Număr unic dosar: 11419/4/2009
  Înregistrat în data de: 13.08.2009
  Obiect dosar: divorţ cu copii
  Materia juridică: Minori şi familie
  Stadiu procesual: Fond
  Părţi:
  CRIÅžAN LUCIA : Reclamant
  CRIŞAN CĂTĂLIN : Pârât

  De aici iti poti da seama cine a inregistrat cererea… si anume reclamantul este cel care depune cererea.

  http://portal.just.ro/InstantaDosar.aspx?idInstitutie=4&d=NDAwMDAwMDAwMDc4NDY1

 5. Lucia mi se pare o parvenita si o mincinoasa, prea se da ranita, incearca sa profite de pe urma acestui divort k sa-si faca publicitate.Daca nu ar fi fost casatorita cu Catalin Crisan, acum nu ar fi fost asa „celebra”.Cum poti sa afirmi k ai aflat de divort din ziare???Asa cv e de necrezut, dar e treaba ei ce zice si ce nu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *