Cazul Tardea – Mantea: problema numelui. PLUS semn de la Mantea.

Am avut-o aseara la emisiune invitata pe Alexandra Tardea. Nu comentez cine are dreptate, ea sau Andrei/Andreea Mantea, doar vreau sa va spun o informatie spusa doar in culise, dupa aceea:

„Si totusi, ramai cu numele de Tardea, Alexandra?”

„Pentru copil as face-o. Dar daca instanta imi va lua numele, voi reveni la cel de fata si il voi schimba si pe cel al fetitei, ca sa-l preia pe al meu. Pentru ca el nu merita mai mult!”

UPDATE: Alexandra Tardea a aparut ca Tardea ultima oara la Agentul VIP, caci a doua zi, si-a pierdut numele. Urmeaza sa-l schimbe si pe cel al copilului? M-a sunat Andreea Mantea, curioasa sa stie ce a mai zis de ea Alexandra. A spus ca Andrei nu vrea sa nu recunoasca copilul, dar are o banuiala, cum ca atunci cand a ramas Alexandra, el nu prea a fost prin zona… In scurt timp, vine dovada.

3 comentarii la „Cazul Tardea – Mantea: problema numelui. PLUS semn de la Mantea.

  1. cred ca era furioasa si eu as fi procedat la fel si chiar nu cred ca iesirile astea la tv sunt suficiente sa o faca vedeta

  2. eu nu sunt de parere cu tine…..cred ca oricine are dreptul la a 2 sansa din viata…….si dak vrei mai multe argumennte discutam……

  3. draga Cristi, tot vorbesti ca unii oameni nu au ce cauta la tv si presa le transforma in vedete cu toate ca nu ar trebuii, ce cauta tipa asta asta ta tv? cine este, ce vrea? doar ptr ca fostul ei sot este acum iubitul uneia care apare la tv, nu o face vedeta, pe bune, am o parere buna despre tine si sper sa ramana asa.
    acum pe bune, cred ca sunt o groaza de femei care din nefericire patesc asta, nu vrei sa le invitati pe toate la tv, sa fie toate vedete?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *