Regal de tenis cu Nastase, Noah, Pavel si Bahrami

Enel a sustinut cu mandrie si placere un super-eveniment la Openul de tenis de la Bucuresti. Patru regi ai renisului au facut un spectacol total.

Preiau stirea de la gsp, ca sa stiti despre ce e vorba, plus cateva poze. Merita sa stitid espre acest moment de magie.

„Bun venit în rîndul bătrînilor!”, i-a transmis francezul Yannick Noah recent retrasului din activitate <Andrei Pavel. Poate că el nu e apropiat ca vîrstă de experimentaÅ£ii Năstase, Bahrami sau Noah, dar ÅŸtie să facă show. Savurat pînă la ultimul strop de cei aproape 5.000 de oameni din tribună.

Pentru Ilie Năstase seara a început cu un masaj la spate primit din partea coechipierului Pavel. Care l-a revigorat pentru că n-a trecut mult pînă a încercat deja faimosul serviciu pe spate. Bahrami i-a ridicat însă imediat în  picioare pe spectatori cu o lovitură a la Federer contra lui Djokovici, ediţia 2009 a US Open.

După faptă, şi răsplată
Pe lîngă aplauze, fundalul sonor pe arena centrală a fost dominat ÅŸi de sunetul unei trompete. Instrumentistul era un bătrînel deloc timid care îşi manifesta dragostea pentru Năstase la o portavoce: „Ilie, eÅŸti cel mai mare jucător de <tenis! EÅŸti numărul 1!”. ÃŽncercînd să-i ofere fanului o minge cadou, Noah a reuÅŸit să-l lovească pe acesta chiar în cap, cerîndu-ÅŸi apoi scuze.

Artistul Noah
Cu Năstase ÅŸi Bahrami, publicul bucureÅŸtean era deja obiÅŸnuit. ÃŽnsă invitatul special Yannick Noah a fost showman-ul serii. A trimis mingi peste tribune, ÅŸi-a aruncat racheta în sus încercînd să prindă loburile, s-a „certat” cu arbitrul, căruia i-a ÅŸi luat locul pentru cîteva schimburi. A învăţat ÅŸi cîteva cuvinte în română de la coechipierul Bahrami: „Hai România!” ÅŸi „Unde mergi, Năstase?”. A înregistrat el albume de muzică, dar nici ca actor nu i-ar sta rău!

Show-ul a continuat cu cei patru încercînd să joace cu două mingi deodată. Noah a sărit fileul şi a schimbat tabăra, la fel şi Năstase, care i-a încurcat pe adversari în beneficiul echipei sale. La final, spectatorii i-a aplaudat în picioare pe cei patru, după o oră şi jumătate de tenis-fun.

4 comentarii la „Regal de tenis cu Nastase, Noah, Pavel si Bahrami

  1. Buna,Cristi!Vreau sa te felicit ptr omul care esti, ptr sinceritatea ta, coloana vertebrala, ptr ideile pe care le sustii cu tarie in tot ce faci…
    Cu ani in urma citeam (aproape)toate numerele din Vip si observam ca revista se baza pe fapte reale si nu era plina de minciuni si inventii ca restul…Te vedeam prin emisiuni, ca si invitat, si mi se parea ca esti un pic cam serios si cam pus pe criticat,dar cand ai inceput prima ta emisiune „Agentul Vip”, aproape ca nu mi-a venit sa cred cat umor,spontaneitate,degajare etc ai!!!
    Aceasta emisiune ti se potriveste perfect,invitatii tai sunt,cu mici exceptii, super ok.Rareori mi se intampla sa ratez vreo emisiune si tin sa precizez ca parerile tale, in majoritate, corespund cu ale mele. Stii cum e, in ziua de azi nu prea mai vezi oameni cu principii sanatoase, oameni profunzi…Recunosc faptul ca la Confidential nu ma uit ptr ca duminica nu prea stau pe acasa.
    Felicitari si ptr viata personala, se vede ca esti un om implinit!! Dumnezeu ii ajuta intotdeauna pe oamenii buni!
    Te admir si te respect f mult.Prietenul meu ma mai dojeneste cateodata si-mi spune”Toata ziua te uiti la Brancu!” :)).FELICITARI, CRISTI!!TINE-O TOT ASA!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *