Post-Madonna: inca 2 mici

Le uitasem.

1. Exista un singur om cu sacou zdravan bleumarin in toata canicula aia de la concert. Viorel Catarama. Sa nu fiu rautacios, asa ca banuiesc ca a venit de la treaba… Desi nu cred… Cred da a ajuns cu el acasa de culoarea crem-maro. De la praf, logic.

2. In mijlocul marii de oameni, Jorge si sotia lui. El, cu patru beri in mana. „Romeo, asa te mentii?”. „Erau pentru prieteni…”. Da, da. Marmota era si ea la bere…

3 comentarii la „Post-Madonna: inca 2 mici

  1. Nu. Nu sunt rrom, nu exista nici cea mai mica urma de indoiala in acest sens. Lui ii place sa-mi zica asa. Probabil, din cauza faptului ca sunt mai brunet la ten. Pe mine ma amuza bancurile lui pe aceasta tema, poate ca asta a si intarit intr-un fel amicitia noastra. Daca gluma se va ingrosa, o sa-l rog sa se opreasca.
    Si daca as fi rrom, v-as spune.

  2. salut!imi plac foarte mult emisiunile tale,imi place felul in care moderezi,mi se pare ca ai un fin simt al umorului,dar mi se pare cam ciudat modul in care te pierzi in fata monicai columbeanu.este evident ca nu-ti gasesti cuvintele,ca nu te simti confortabil,chiar ca te intimideaza.trebuie sa fii constient ca tu esti un om de presa,cu o cariera in spate,care ai muncit din greu sa ajungi unde ai ajuns,iar ea e o copila infatuata,plina de tupeu,care e tot timpul pornita pe atac,indiferent de cel pe care il are in fata,care a ajuns unde a ajuns sarind gratios in patul unui milionar.parerea mea,nu stiu cat conteaza.oricum,voi continua sa urmaresc cu deosebita placere emisiunile,care sunt ceva deosebit de tot ceea ce este in media romaneasca.succes si….raiting pana la cer.

  3. Buna,

    Am vazut emisiunea de luni 31.08.2009 , iar Madalin Voicu a lasat de inteles ca ai fi rrom. Este adevarat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *