Ipoteza uluitoare: Mihaela si Elan au regizat totul intr-un contract?

Fratele Dan Capatos e mai sincer, asa, de felul lui. Cand nu-i place ceva, spune. Pe el, se pare ca l-a enervat destuld e tare faptul ca Mihaela Radulescu nu l-a avut la suflet, ca pe toti cei care si-au permis sa aiba o alta parere decat a ei. Nici macar contra, ci doar o alta parere. Din acest motiv, omul priveste cu detasarea succesului sau, asa ca a venit la Agentul VIP si-a spus-o pe aia grea: el stie ca exista un contract intre Mihaela si Elan, care prevedea ca se vor desparti, ca fiecare va avea un alt drum, pana cand se vor impaca din nou. Cel mai sigur, anul viitor sa fie impacarea oficiala. Ceea ce ar presupune ca Dani a fost o piesa cu final asteptat, ca sa nu mai vorbim de Lesko.

Capatos zice ca Mihaela e diabolica. Mie, sincer, nu-mi vine sa cred ca asa ceva poate fi obiectul unui contract. Dar Dan zice ca o va spune, la un moment dat.

6 comentarii la „Ipoteza uluitoare: Mihaela si Elan au regizat totul intr-un contract?

 1. Eu cred ca Dan Capatos s-a referit la contract nu neaparat in sens de act civil,ci mai degraba in sens de „intelegere”.

  Dupa propriile marturisiri, tipul a fost timp de 10 ani jurnalist de investigatii asa ca…o avea el sursele lui demne de incredere, cine stie?
  Om trai si vom vedea!

  Theodora

 2. capatos asta prea le stie el pe toate!!!
  ar cam trebui ,ca si diaconescu,sa se uite la el in gradina!!

 3. Nu cred pur si simplu, nu ptr ca-mi place Raduleasca,nici vorba, ci ptr ca un asemnea contract dpdv legal nu are nicio relevanta, in al doi-lea rand acest Capatos, libidinos si pupincurist n-a demosntrat nimic de-a lungul carierei lui.Sorry!!Nu l-am auzit spunand nimic inteligent, niciodata, n-a facut nimic original si ..ce sa zic nu m-a impresionat/emotionat in nicio emisiune.Diabolic e el, saracul, diabolic de prost.

 4. Capatos nu e singurul care si-a dat seama. E atat de vizibil, dar probabil de pe sacii de bani si aere de superioritate, ca si politicienii, ne cred pe toti fraieri care nu gandesc.

 5. DACA CAPATOS AR FI SPUS CA CEI 2 AU DECIS SA SE DESPARTA O PERIOADA DUPA CARE SA SE IMPACE DIN NOU AS FI CREZUT INSA UN SCENARIU,UN CONTRACT NU CRED .CRED CA SCENARIU E CEL FACUT DE CAPATOS. CUM SA TE IMPACI SI SA TE DESPARTI PT. CA ASA SCRIE LA CONTRACT.SA FIM SERIOSI.

 6. MIE MI SE PARE CA CAPATOS ABEREAZA.DE UNDE SA STIE EL ASA CEVA.CHIAR DACA AR FI UN CONTRACT ACESTA AR FI CONFIDENTIAL. EL ABEREAZA PE BAZA PROBABIL UNOR BARFE AUZITE SI PE BAZA FAPTULUI CA NU II CONVINE CA MIHAELA LA PUS LA PUNCT ATUNCI CAND A MERITAT.NU CRED CA CAPATOS A AVUT O ALTA OPINIA SI DE ACEEA MIHAELA SA ENERVAT PE EL CI PE FAPTUL CA CAPATOS SI-A PERMIS LA EMISIUNEA LUI SA RADA PUR SI SIMPLU DE MIHAELA ,SA FACA MISTO DE EA CEEA CE DACA AI BUN SIMT NU II FACI UNUI COLEG MAI ALES CA CAPATOS A SEMNAT UN CONTRACT CARE PREVEDE CA NU ARE VOIE SA RADA ,SA-SI BATA JOC SAU SA INTRE IN CONFLICT CU UN COLEG. AMENDA DATA DE ANTENA1 LUI CAPATOS PT. COMPORTAMENTUL SAU DIN EMISIUNE FATA DE MIHAELA E JUSTIFICATA .NU A RESPECTAT REGULILE TRUSTULUI SA NU FACA ACUM PE SUPARATUL SI INOCENTUL IAR PE MIHAELA SA NU O FACA DIABOLICA CA NU E. EL E CAM FRUSTRAT.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *