Problema lui Adrian Enache… Grecul Iulianei e prea bun!

De ce e Adrian Enache atat de grabit sa dovedeasca Iulianei ca el e cel mai bun? De ce tipa el ca a fost cea mai frumoasa iubire de pe pamant? Dintr-un motiv simplu… Grecul Mihalis este tot ceea ce isi putea dori Iuliana: galant, chipes, diplomat, instarit, iubitor si, peste toate, aflati ca fiul David (al Iulianei si al lui Enache) il adora pe grec! Este o relatie minunata, pe care Enache nu o va putea combate decat cu hartia de divort in mana. Cred insa ca Iuliana va sti sa aleaga intre un barbat care, pana mai ieri, nu-si recunostea propriul copil, si anume David, cand era intrebat, si un altul care o doreste, cu toate complicatiile de genul domnului Enache…

8 comentarii la „Problema lui Adrian Enache… Grecul Iulianei e prea bun!

 1. Dear Brancu,

  am o intrebare putin cam „indiscreta”….s-a facut un apropos fin la emisiunea in care l-ai avut pe Madalin Voicu, (saptamana asta)in care mie personal mi s-a parut ca face aluzie la faptul ca si tu ai fi de etnie rroma..Este adevarat?
  In alta ordine de idei, chiar crezi ca poporul nostru e avid de informatii legate de viatza tuturor panaramelor?De ce nu aveti mai multe discutii legate de viata profesionala a invitatilor tai? Si de ce, in loc sa chemi anumite personaje de 4-5 ori pe luna, nu mai schimbi putin? Eu n-am vazut o Paula Seling, un Dan Puric, un Lucescu, Marcel Iures si cati altii…Dar probabil ca oameni ca ei n-ar accepta invitatiile tale.Sau nu?
  Spor la emisiuni cat mai frumoase si interesante.Si scuza-ma, dar as vrea sa mai adaug ceva: vorbesti cam mult prea des si faci referiri mult prea multe la sotia ta. Te credem cu totii ca esti indragostit, dar mai lasa-ne.

  1. @ro:
   1. Nu. Nu sunt de etnie rroma, asa glumesc eu cu Medelin.
   2. Da, poporul e avid de informatii cu panarame, important e ca sa vina cineva sa va lamureasca totusi cu cine aveti de-a face.
   3. Personajele pe car ele invit des sunt foarte populare, fac o audienta remarcabila. Iar televiziunea se face si cu idei, dar mai ales cu bani. Dan Puric, Razvan Lucescu, Mircea Lucescu, Paula Seling au fost deseori la Agentul VIp sau Confidential. Pe Marcle Iures l-am cautat deseori, dar nu am reusit sa ma potrivesc in programul sau dens. Toti au acceptat invitatiile. E limpede ca nu urmaresti de mult emisiunile mele.
   4. Sunt un om liber, vorbesc despre sotia mea de cate ori simt nevoia. Audientele nu confirma cele spuse de tine.
   5. Multumesc pentru pareri.

 2. Buna seara,
  Stiu ca nu e cel mai potrivit mod de a-ti prezenta campania de care ma ocup. Este vorba de Noi spunem Nu abuzului sexual fata de minori!
  Am nevoie de sprijinul tau!
  Sunt convinsa ca ma vei ajuta,
  Mirela Zivari

 3. Hi,

  uite iti scriu din Germania,ti-am vazut blog-ul si imi place, de altfel emisiunea ta este tableta de somn( pentru mine)avem mari discutii pe tema aceasta eu si sotul meu.Este interesant topul tau 10.Scuza-ma ca imi permit o parere sau cum vrei sa o iei…ai putea inventa si un soi de birfa mondena din diaspora ??!!ce zici nu prinde la publicul din RO, ei vor birfe neaose sa stie ce si cu cine si-o mai t–g .Oricum ma bucur pentru tine si sotia ta,sunteti un cuplu reusit si va doresc sa fie pentru totdeauna.
  Daca vrei sa stii ceva despre noi de aici, ma refer din Germania poti sa ma intrebi si iti voi face un mic rezumat ” Confidential „.
  Sa aveti o vara frumoasa cu mult soare si aer confidential de conditionat!
  Ciao!
  Liliana

 4. Cristi draga,
  ce ai facut aseara cand te-ai intalnit cu Oana Roman? Ai trecut pe langa stireeeeee!!!!! Oana Roman spunea: imi merge foarte bine, sunt fericita, iubesc … Si tu ai lasat stirea sa-ti scapeeeee!!! Cum aflam noi pe cine iubeste Oana Roman?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *