Iar plange sufletu-n Adrian Enache… O reusi sa divorteze de data asta?

Adrian Enache s-a aricit, in urma loviturii perfect justificate a Monicai Tatoiu. Dar asta nu inseamna ca nu a inceput cu textele vechi, pe care eu le-am mai auzit, de aceea imi provoaca oarecare greata. Iar incepe cu serenade la usa Iulianei, iar zice ca plange carnea de pe el. Iar zice ca iubirea lui e cea mai frumoasa de pe pamant!

Sigur, probabil ca tocmai din acest motiv, nu a recunoscut in public ani de zile ca David Enache e fiul lui, cel nascut de Iuliana. Pentru ca e cea mai mare iubire…

Iuliana l-a sfatuit sa nu mai raneasca pe nimeni, dar sa o si lase in pace. Si i-a inchis toate portile de comunicare. Iar parintii Iulianei nu-l mai suporta. Enache, acum, o ia de la capat. Se face ca a depus o cerere de divort, ca-n 2003, face dedicatii de porumbel cu aripa rupta, ca stie el ca Iuliana se va intoarce. Pai, daca i-a mers 14 ani, de ce sa nu fie increzator?

Pe vremuri, il banuiam pe Enache ca vrea sa-si faca si publicitate astfel. Acum, mi se pare doar un smecheras de rang secund, caruia i se intampla exact ceea ce merita.

O usa-n nas, amice Enache, si nu mai vorbi de morala lumii, ca rad si soarecii din canalizare de tine!

5 comentarii la „Iar plange sufletu-n Adrian Enache… O reusi sa divorteze de data asta?

  1. Voce, energie, spirit de artist.. Un ‘zburator’.Si pe fundal melodia cu polenizarea de la Voltaj..:-) Cand ai, te saturi, cand nu ai, recuceresti.. Depinde acum si de topica. Poate ca ‘si baietii plang cateodata’, desi cei trecuti de 30-40 ani nu prea mai sunt baieti,,

  2. Auzi neica, dar matale ti-a zis careva ce penibil esti cand strigi la Tv cat de amorezat esti de tanti aceea cu cosmeticele, care drept sa iti spun nu mi se pare rupta din soare ca sa ii faci serenade interminabile pe „teveuri”… Noroc de ea tataie, ca altfel ramaneai neinsurat. Ti-e ciuda ca Enache are doua femei. Bucura-te ca in sfarsit ai si tu una. Iti urez sa ai multe oglinzi in care sa-ti oglindesti inteligenta sclipitoare si dintisorii lacuiti.

  3. Domnule Brancu, eu cred ca va iritati ca tocmai la dvs in emisiune n-a ajuns Adrian Enache sa faca declaratiile mult dorite de presa…?! cred ca exagerati pentru ca, hai sa fim seriosi, intr-o relatie nu doar unul greseste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *