Vedete fara secrete – cel mai bun an din istorie!

Sondajul radio mi-a dat un dublu prilej de satisfactie.

Nu e prima data cand Vedete fara secrete, emisiunea mea de sambata dupa-amiaza la Europa FM, e lider national. Dar de data asta, e mai bine ca oricand. Si fac aceasta emisiune din 2001.

La nivel national, Vedete fara secrete are 589.000 ascultatori, iar locurile 2 si 3, Radio Romania Actualitati si Kiss FM, nu fac impreuna cat audienta locului 1. Exact aceeasi situatie se reflecta si in sondaj si la nivel urban.

Europa FM e lider de audienta si la emisiunea lui George Zafiu, in sfertul de ora 12.15-12.30, in care avem rubrica zilnica. Batem spre 900.000 de oameni care ne aud la acel moment.

Multumesc pentru incredere celor care ma asculta. Mergem mai departe.

2 comentarii la „Vedete fara secrete – cel mai bun an din istorie!

  1. Despre recentul scandal intre Moni si Oana Zavoranu nici un articol?? A fost invitata in emisiune..cu un discurs foarte bine ticluit ca de obicei.Totusi,a devenit extrem de aroganta si batjocoritoare cu toti cei care o inconjoara(evident,scutindu-i momentan pe cei de care se foloseste cu sarg..) am tot urmarit-o in ultimele aparitii,a devenit penibila!! Oana cu gura ei mare,de data asta va castiga simpatizanti si nu doar din randul publicului!

  2. asa mi se pare cel mai corect mod de a expune rezultatele- fiecare cu felia lui, pentru ca pana la urma fiecare este bun pe domeniul sau si pe targetul sau.
    sincere felicitari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *