Mihaela exagereaza cu plecarea?

O buna prietena mi-a povestit ca Mihaela Radulescu a prezentat, la o saptamana dupa celebrul anunt al retragerii din televiziune, un eveniment la care majoritatea participantilor era compusa din cetateni straini. Intr-o engleza aproape perfecta, Mihaela le-a povestit oamenilor cum se va retrage ea la Monte Carlo si de ce. Imi ramane la fel de draga Mihaela, dar nu inteleg ce rost avea sa povesteasca ce are pe suflet in fata unor straini care nu stiu exact ce reprezinta ea pentru Romania, care a treaba cu presa murdara si istoria ei privata. Prin urmare, orice public vorbitor de limba romana era nimerit, dar strainii ce „vina” aveau?

Deci, exagereaza?

3 comentarii la „Mihaela exagereaza cu plecarea?

  1. Nu consider ca Mihaela exagereaza cu plecare..nu a facut nimic iesit din comun,pur si simplu a facut ceea ce a simtit.Noi romanii niciodata nu am stiut sa apreciem oamenii de valoare sh nu ma refer in mod expres la Mihaela Radulescu.Mereu le aducem in prim plan calitatile transformate de catre presa in defecte si totodata inglobam in fiecare din noi prin intermediul televiziunii un fel de rautate si de invidie vizavi de traiul bun pe care il duc cei de pe sticla..Celebritatea aduce dupa sine si multe alte dezavantaje..Viata intima transformata intr-o mare mizerie.Ar trebui s judecam omul dupa ceea ce realizeaza pentru ca in mod clar asta e ceea ce ne intereseaza.Daca am lua viata intima a fiecaruia din noi am gasi multe elemente nesatisfacatoare!Asadar consider ca Mihaela a facut alegerea potrivita!Cred ca i-a trebui mult curaj pentru a lua aceasta decizie..Nu e usor sa renunti la puntea spre celebritatea care a consacrat-o..Mi-ar placea Enorm s imi oferiti carti ..Imi place enorm sa citec!!Cu stima..

  2. MIHAELA POATE SA PLECE LINISTITA . CIMITIRUL BELLU ESTE PLIN DE OAMENI DE NEINLOCUIT. SE VA GASI ALTCINEVA SA-I IA LOCUL SI POATE MAI BUNA CA EA. PA,PA,PA, VORBA LUI BADEA.

  3. buna ziua, DA exagereaza si face din plecarea ei un eveniment la care probabil se asteapta sa o conduca la aeroport un popor numit ROMANIA. Mie mi-ar fi jena.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *